Klik hier voor de infographic Heracles innovatie-initiatief 19-20

Forque is aangesloten bij het innovatie-initiatief van Heracles Almelo. Forque is enthousiast over de unieke samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en onderwijs zoals Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente. Deze is gericht op innovatie en behoud van talenten in de regio. Naast het bijwonen van de evenementen van de innovatiekalender, gaat Forque ook thuiswedstrijden van de club bezoeken.

Marketingmanager Corine vertelt: “Forque juicht toe dat Heracles de schakel wil zijn tussen het bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. We zijn tenslotte elke dag bezig met innovatie bij en voor onze klanten. Als groeiende onderneming zien wij kansen voor studenten en (net) afgestudeerden om bij een innovatief en ondernemend bedrijf als Forque aan de slag te gaan. Wij willen ons graag verbinden aan dit mooie initiatief in de regio. Het sluit aan bij onze doelstelling om onze naamsbekendheid in de regio te vergroten. En in contact komen met vergelijkbare bedrijven met dezelfde uitdagingen. Natuurlijk ook gewoon omdat we van voetbal houden!

Heracles is opgericht in 1903 en behoort tot een van de oudste voetbalverenigingen in Nederland. Het is een club met een rijke historie waarin diverse landskampioenschappen voorkomen. De uitstraling van een club met zo’n rijke historie is enorm. In 1974 is er een splitsing doorgevoerd tussen de amateur en de betaalde afdeling van Heracles. De club heeft voornamelijk in de Eerste Divisie gespeeld, maar is het laatste decennium opgebloeid tot een stabiele Eredivisieclub.

Op de foto tekenen Wouter van den Berg, commercieel manager bij Heracles Almelo, Noël Pepermans en Corine Meppelink, respectievelijk Salesmanager en Marketingmanager bij Forque, de overeenkomst.

Foto: Harry Broeze

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)