Bas van Oijen heeft besloten, na 3 jaar werkzaam te zijn geweest bij Forque, zelfstandig verder te gaan.

Van Oijen vertelt: “Afgelopen periode heb ik samen met Forque nagedacht over mijn persoonlijke ontwikkeling en de toekomst. Blijven leren en jezelf uitdagen vinden wij belangrijk. Ik heb daardoor besloten om weer als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Qontinu verder te gaan. Ik blijf werkzaam als AFAS-expert. En nog belangrijker: ik blijf samenwerken met Forque! Onze wegen blijven dus samen opgaan. En helemaal loslaten kan ik deze club fantastische mensen ook niet. De persoonlijke en zakelijke klik blijft. We helpen en vullen elkaar aan waar nodig en waar dat kan”

Heb je vragen? Wensen? Of wil je mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op ons op via T: +31(0)85- 27 33 490 of
via E: info@forque.nl.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)