Uiteraard heb je het nieuws rondom de verspreiding van het coronavirus gevolgd. Omdat we bij Forque onszelf en onze klanten zolang mogelijk willen blijven helpen hebben we een aantal maatregelen genomen.

De maatregelen in het kort:

  • 100% inzetbaar (op afstand).
  • Geen locatiebezoeken tot en met 31 maart 2020.
  • Bij noodgevallen helpen we je.

100% inzetbaar op afstand

Met ingang van aanstaande maandag 16 maart werken al onze collega’s vanuit huis. We komen niet meer op locatie. Deze maatregel is vooralsnog van kracht tot en met 31 maart 2020.
Uiteraard is iedereen telefonisch en per mail bereikbaar op de gebruikelijke wijze. We hebben voldoende technische hulpmiddelen om ook op afstand met je te overleggen, samen te werken en onze werkzaamheden uit te voeren. Of en in hoeverre dat voor jou werkbaar is, kun je zelf het beste beoordelen.

Heb je binnenkort een afspraak met ons? Dan kun je een telefoontje van ons verwachten. Onze businessconsultants of teammanagers nemen op volgorde van afspraak contact met je op.

Noodgevallen

Het zou kunnen gebeuren dat er bij jou in het bedrijf noodgevallen ontstaan. Diverse klanten hebben ons hier al vragen over gesteld. Je kan hierbij denken aan problemen in het primaire proces doordat bijvoorbeeld de salarisadministrateur ziek is in de week dat de salarissen betaald moeten worden. Of dat de financieel directeur genoodzaakt is om thuis te blijven. Misschien is je organisatie genoodzaakt de voorraad te verplaatsen en aan te passen. Als je behoefte hebt aan extra inzet, kunnen we je daarbij helpen.

Tot slot

Voor iedereen in ons land is dit onbekend terrein. Wij gaan ons uiterste best doen om onze dienstverlening zolang als maar enigszins mogelijk intact te laten. En onze klanten te kunnen blijven helpen.

Vragen

Heb je vragen? Of kun je onze extra hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op via T: +31(0)85- 27 33 490 of via E: info@forque.nl.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)