Het coronavirus treft ons allemaal. Het dagelijkse leven staat onder druk en ondernemers in Nederland kampen met grote uitdagingen. Maar wij zien ook veel creativiteit, wilskracht en lef. Men kijkt vooral naar wat wél kan. Iedereen past zich aan aan de nieuwe omstandigheden en maakt zich op voor de toekomst. Forque helpt ondernemers, zodat zij blijven draaien. Wat er ook gebeurt.

Groeien, dat komt later wel weer. Probeer als bedrijf nu eerst maar overeind te blijven. Maar hoe? Dat weet niemand precies. Alles en iedereen staat ineens op losse schroeven. Forque staat klaar voor ondernemend Nederland. Met ons voltallige team. Om te luisteren, mee te denken en te ondersteunen waar dat kan. Of werk uit handen te nemen als dat nodig is. Dat helpt.

Onze maatregelen in het kort:

  • 100% inzetbaar (op afstand).
  • Geen locatiebezoeken tot 15 april 2020.
  • Bij noodgevallen helpen we je

Support en businessconsultancy op afstand

Wil je overleggen over AFAS? Heb je een vraag over je bedrijfsprocessen? Of heb je behoefte aan extra inzage, door middel van een dashboard of rapportage, wat deze tijd voor jouw bedrijf of afdeling doet? Onze businessconsultants helpen je graag! Dat kan online, via chat of ons klantportaal. En je kunt ons ook gewoon bellen.

Blijf gezond

Deze bizarre situatie is voor iedereen onbekend terrein. Wij doen ons uiterste best om zo optimaal mogelijk onze dienstverlening in te kunnen blijven zetten. Nu is het vooral belangrijk om gezond te blijven. Wij wensen jou en je naasten veel gezondheid en sterkte toe.  

Vragen

Heb je vragen? Of kun je onze extra hulp in noodgevallen gebruiken? Neem dan contact met ons op via T: +31(0)85- 27 33 490 of via E: info@forque.nl.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)