Zoals je waarschijnlijk weet, is de AFAS Open hét evenement waar elk jaar de nieuwe en gewijzigde onderdelen van Profit worden gedeeld. Dit jaar vindt het evenement op afstand plaats. Vanaf maandag 18 mei aanstaande kun je alle video’s over de AFAS Open 2020 bekijken wanneer jou dat uitkomt. Ben je benieuwd wat ons te wachten staat? Als AFAS Partner lichten we alvast graag een tipje van de sluier op voor je.

Projecten in AFAS Pocket

Zoals je weet, borg je met de projecten software van AFAS de projectadministratie in één geïntegreerd systeem. Daardoor hebben je projectmedewerkers altijd de actuele projectgegevens bij de hand. Je projectmanagers beschikken zo over alle benodigde inzichten. Zelfs als ze op locatie of onderweg zijn, want de projectadministratie is straks ook beschikbaar voor AFAS Pocket. Dashboards en projectvoortgang helpen je om de planning en het budget onder controle te houden. Altijd en overal.

Verzamelfactuur vanuit meerdere bronnen

Als je voor sommige klanten verzamelfacturen maakt, is het een uitkomst voor je dat je dit binnenkort kunt doen met data vanuit meerdere bronnen. Het aantal gekochte producten, de inkoopprijs, eventuele uren voor dienstverlening, uurtarieven: al deze informatie kan vanuit externe bronnen worden gecombineerd in AFAS 15 tot één verzamelfactuur.

Ouderschapsverlof als proces

Op het gebied van HRM & Payroll is een belangrijke verandering dat je voortaan Ouderschapsverlof ook als proces kunt inrichten. Tot nu toe kon dat alleen als verlofsoort onder het proces Verlof. Dit maakt het een stuk overzichtelijker voor je om inzicht te krijgen in ouderschapsverlof.

Documenten genereren, bewerken en versturen in In- & OutSite

Gebruik je AFAS InSite & OutSite? Dan zal het je als muziek in de oren klinken dat je hiermee binnenkort ook documenten kunt genereren, bewerken en versturen. Daarvoor hoef je dus niet meer met een ander systeem te werken. InSite & OutSite kunnen zo dienen als complete portaltools, zowel intern als extern.

En er komt nog meer!

Na 18 mei 2020 vertellen de AFAS-experts van Forque je nog meer over nieuwe functionaliteiten en wat er nog meer wordt toegevoegd aan Profit 15. Onze AFAS-experts helpen je graag verder. Wil je een update van ze, inclusief vrijblijvend advies voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)