Datadone en moederbedrijf Forque hebben de krachten gebundeld. Door deze samenwerking kan Forque zich volledig richten op het bouwen van dashboards in Microsoft Power BI en het geven van trainingen. De technische kant, het omzetten van ruwe data naar bruikbare datasets, wordt vanaf heden opgepakt door de dataspecialisten van datadone.

Datadone: expert in datawarehousing en ontsluiting van data

Datadone is expert in het ontsluiten van data uit verschillende in- en externe bronnen. Denk hierbij aan eigen databronnen, maar bijvoorbeeld ook aan branchedata of cijfers van de overheid. Datadone vertaalt ruwe data naar bruikbare datasets, die volledig compatible zijn met ieder BI-pakket. De dataconsultants van datadone weten alles van ETL-automatisering, modelleringsmethodes en datawarehousing.

De kracht van datadone

Doordat datadone in staat is om snel gebruiksklare datasets te ontsluiten uit iedere denkbare databron, brengt het BI binnen handbereik voor grote én kleine organisaties. De datasets worden binnen 24 uur aangeleverd, zodat BI-specialisten direct aan de slag kunnen. Datadone heeft al ruim 10 koppelingen ontwikkeld om databronnen gemakkelijk en snel te kunnen ontsluiten, bijvoorbeeld met AFAS Software, Google Analytics, Hubspot, Microsoft Outlook, en Timewax. Bovendien breidt datadone haar koppelingen op hoog tempo uit. Het is tevens mogelijk om meerdere databronnen te combineren.

Het beste van twee werelden

Door de combinatie van twee specialisaties, ziet Forque een directe meerwaarde in de nauwe samenwerking met datadone. De businessconsultants van Forque hoeven zich niet langer te bekommeren om de techniek, en gaan zich volledig focussen op het realiseren van de beste oplossingen en dashboards voor onze klanten. Ieder zijn vak en specialisatie. Je krijgt het beste van twee werelden!

Wil je meer weten?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)