Er is een aantal nieuwe collega’s gestart bij Forque! Maak kennis met Floor, Dymphia en Manon. Wij zijn blij met hun komst want we kunnen de expertise die zij meebrengen goed gebruiken. Alle drie hebben ze hun eigen passies, talenten en vakgebieden.

Floor Schipper

Floor Schipper – Businessconsultant

Floor richt zich als Businessconsultant op Business Intelligence en Microsoft Power BI. Als BI-expert zorgt ze met haar creatieve inzicht voor dashboards die helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In haar vrije tijd is ze ook creatief en tekent ze graag. Ze optimaliseert daarnaast haar conditie door te kickboksen, dansen of hardlopen.

Dymphia Roeterdink
Dymphia Roeterdink-Kiens – Projectmanager

Dymphia zorgt als Projectmanager dat AFAS Software (ERP) projecten in goede banen worden geleid. Met haar energieke en oplossingsgerichte aanpak en jarenlange ervaring tackelt ze elk ERP-softwareproject. Verder zoekt ze haar ontspanning liever in rommelen in de tuin dan in aan de gewichten hangen in de sportschool.

Manon ScheurinkManon Scheurink – Content en Campagne Marketeer

Manon helpt als Content en Campagne Marketeer op het gebied van Marketing en Communicatie. Met haar kritische blik op taal zorgt ze voor relevante en creatieve content die informeert, aantrekt en verleidt. Ze is ook creatief in de keuken en probeert graag nieuwe recepten uit. Wanneer ze niet aan de bal is als woordkunstenaar speelt ze graag softbal.

 

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)