Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zet Forque de samenwerking met Heracles Almelo voort. Zeker in deze tijden dragen wij Heracles een extra warm hart toe en blijven we regionaal steun bieden vanuit het bedrijfsleven.

Met veel enthousiasme blijven wij bijdragen aan deze unieke samenwerking tussen overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. Samen zorgen we ervoor dat we blijven innoveren en werken we eraan om talenten in de regio te behouden. Ook komend seizoen schuiven wij weer aan bij de verschillende innovatie-evenementen, wedstrijden en kennissessies.

Afgelopen seizoen hebben diverse sprekers hun plannen, ideeën en kennis mogen delen met bedrijven, studenten en de (lokale) overheid. Zo werd het innovatie-initiatief voorgelegd aan veertien Twentse gemeentes, werd er een samenwerking tussen PSV en Brainport Eindhoven gepresenteerd en werden de toekomstplannen en ambities tussen 2020 en 2030 van het Saxion uiteengezet.

Alle activiteiten en events van het seizoen 2019-2020 zijn terug te vinden in de infographic. Forque is trots om aangesloten te zijn bij dit initiatief en we hopen er samen weer een mooi seizoen van te kunnen maken!

Advies of ondersteuning nodig?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)