Ben jij al bekend met onze Automotive Inspiratie Sessie? Deze organiseren we vier keer per jaar, samen met AFAS Software. We komen samen om kennis te delen en tips en tricks met elkaar uit te wisselen. We doen dit met een vaste groep van ruim 25 dealers. Tijdens elke sessie inspireren we elkaar en helpen we elkaar met bedrijfsprocessen en AFAS Profit-functionaliteiten.

Zo geeft Forque je bijvoorbeeld tips voor de laatste maanden van het jaar en wijst je op nieuwe wet- en regelgeving waar je rekening mee moet houden vanaf het nieuwe jaar. Voor de automotive geldt bijvoorbeeld dat de bijtellingspercentages voor volledig elektrische auto’s jaarlijks kunnen wijzigen. Ook laten we je zien hoe je handig met filters werkt in AFAS, of hoe je inzicht krijgt in workflowtaken voor een specifieke autorisatiegroep. Werk je met InSite? Sinds Profit 15 is het mogelijk om automatisch documenten te genereren voor niet muterende processen, en om documenten om te zetten van .docx (Word) naar .pdf (PDF). Verder zijn de mogelijkheden van de AFAS Pocket app dit jaar uitgebreid. Je kunt nu verlof intrekken, een familielid toevoegen (denk hierbij ook aan de combinatie met het ouderverlof) en verzameldeclaraties accorderen.

Forque helpt jou het maximale te halen uit jouw bedrijf. We laten je zien hoe je AFAS Software vóór je laat werken, zodat jij tijd over houdt voor wat voor jou belangrijk is. Wil je graag jouw kennis met ons delen? Of wil je ook een keer aansluiten bij deze sessie? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen?

Onze businessconsultants helpen je graag verder. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen via T: +31(0) – 85 27 33 490 of info@forque.nl.

Wil je meer weten?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)