Onlangs is het team van Forque uitgebreid met een Accountmanager, namelijk Elise Karssenberg. Wij zijn blij met haar komst want we kunnen de expertise die zij meebrengt goed gebruiken. Elise zet haar talenten in op het gebied van verkoop en relatiemanagement.

Elise Karssenberg – Accountmanager

Elise Karssenberg 450x380

Als Accountmanager onderhoudt Elise de verschillende klantrelaties van Forque en richt ze zich op verkoop. Samen met de klant analyseert ze de bedrijfsprocessen en kijkt ze naar optimalisatiemogelijkheden. Met haar frisse blik en geloof dat goede oplossingen vooral tot stand komen in een open samenwerking, adviseert en denkt ze mee zodat bedrijven kunnen doen waar ze goed in zijn. Elise zoekt buiten werk avonturen op door haar passie voor reizen. We zijn blij dat ze ook het avontuur samen met Forque aangaat!

 

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)