Quick and easy is jouw standaard. Want je boodschappen bestel je online. Tv kijk je on demand. En je kachel regel je met een app. Maar hoe zit het met je business? Werk jij net zo quick and easy in AFAS? Echt tijd besparen én het optimale uit je software halen, doe je met Forque!

Naar de groenteboer voor je groente. Dan door naar de bakker voor een halfje bruin. En als laatste de slager. Een smakelijk plakje ham voor op de boterham. Ja, vroegâh…. Daar kun je je nu niets meer bij voorstellen.

Niet zo efficiënt. En ja, als iets makkelijker kan; dan doe je dat!

Daarom heb je voor alle tijdrovende zaken een slimme oplossing bedacht. Jumbo.nl of Appie voor je boodschappen. Shoppen doe je online. Lekker vanuit je luie stoel. En jouw favoriete serie kijk je wanneer dat jou uitkomt. Eigenlijk zodra iets makkelijker en efficiënter kan: yep, dan ben jij van de partij.

Maar… hoe dan?

Op zich ben je blij met AFAS Profit. Maar het AFAS-meesterbrein binnen jouw organisatie heeft nét een nieuwe baan. Of, je weet wel ongeveer wat je met AFAS kunt. En vermoedt: er kan nog veel meer! Daarbij kunnen al die processen vast efficiënter. Alleen tijd om dat uit te zoeken? Tja. Dat heb je dan weer niet.

Maak het jezelf gemakkelijk met een gecertificeerde AFAS implementatiepartner

Jij roept, wij draaien. Zo doen we dat bij Forque. Mét een kritische blik. Vanuit onze ruime ervaring gaan we samen op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Denken we mee met bedrijfsprocessen. En kan iets niet? Dan zeggen we dat ook. Sprookjes vertellen laten we aan anderen over. Ons verhaal werkt. Ook fijn: je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Voor een kwartiertje, een uur of een dagdeel. Wel zo eerlijk, toch?

Klinkt super Forque, maar wat doen jullie dan precies?

Goed dat je het vraagt. Daar zijn we graag duidelijk in. Wij bieden jou die extra handjes of ervaring waar je naar op zoek bent. Ondersteunen je bij de implementatie of optimalisatie van AFAS. Bijvoorbeeld op het gebied van ERP of HRM/Payroll. Maar ook bij salarisverwerking. Zowel een volledige ondersteuning als een hulplijn wanneer je vastloopt. Daarnaast bouwen we handige koppelingen. Hebben we antwoord op al je vragen. En zijn we gék op business intelligence.

Waar je ook tegenaan loopt, wij regelen je het voor je

Vaak nog dezelfde dag. Want cijfers en software kennen voor de experts van Forque geen geheimen. Wij praten, dromen en doen software. En snappen dus als geen ander wat belangrijk is voor jouw business. We kijken mee. Denken mee. Adviseren. En dat in begrijpelijke taal. Gewoon, quick and easy. Helemaal wat bij jou past!

Wil jij weten hoe Forque jouw leven makkelijker én efficiënter kan maken? Leg dan nu je vraag voor aan één van onze AFAS-experts via T: +31(0)85 – 27 33 490 of info@forque.nl.

Wil je meer weten?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)