Forque blijft groeien en daar horen drie nieuwe businessconsultants bij! Maak kennis met Desirée, Marlies en Valentijn die met hun frisse blik en nieuwe ideeën onze klanten nóg blijer gaan maken. En gaan zorgen voor verdere ontwikkeling en groei binnen onze organisatie!

Desirée 300x253

Desirée Eeken – Businessconsultant HRM/Payroll

Desirée richt zich als businessconsultant op het optimaliseren van bedrijfsprocessen gericht op HR en payroll. Dankzij haar studie en eerdere ervaring kan ze zich goed verplaatsen in verschillende organisaties en hoe deze werken. Met haar resultaatgerichtheid en empathisch vermogen zorgt ze vervolgens voor de best mogelijke oplossing voor de klant. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden en familie; deze zijn erg belangrijk voor haar. We zijn blij dat ze nu ook onderdeel uit maakt van onze Forque-familie!

Marlies 300x253Marlies Korenblek – Businessconsultant HRM/Payroll

Ook Marlies helpt bedrijven op het gebied van HR-processen en loonadministratie. Dankzij haar opleiding en achtergrond weet ze veel over verandermanagement en hoe organisaties continu in beweging zijn. Bij blijven met alle trends en ontwikkelingen kan voor een bedrijf lastig zijn en daar helpt ze klanten dan ook graag mee. Ze bijt zich graag vast in een vraagstuk en stopt pas als alle onderliggende vragen boven tafel zijn gekregen. We zijn blij dat ze ons team komt versterken met haar kritische blik en toewijding!

Valentijn 300x253

Valentijn Boriglione – Businessconsultant BI

Valentijn helpt klanten meer inzicht te krijgen in hun business door het inzetten van Power BI. Data is zeg maar echt zijn ding. Een hele berg hiervan giet hij in één duidelijk en overzichtelijk dashboard. Want data is overal, maar volgens Valentijn is het de kunst om die data zó te structureren dat je er iets nuttigs mee kunt doen. Het leukste vindt hij nét even dat stapje verder te denken en te kijken naar wat er nog méér kan. In zijn vrije tijd zet hij ook dat stapje extra tijdens een voetbalwedstrijd bij zijn club HVV Tubantia. We zijn blij dat hij na zijn studie zijn volgende stap heeft gezet en bij Forque is terecht gekomen!

 

Businessconsultant nodig op afstand? Geen probleem!

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)