Kom je aan het eind van de maand ook altijd tijd tekort? Omdat de verloningen de deur uit moeten, en dat telkens weer meer tijd, energie en hoofdbrekers kost dan je lief is? Dan hebben we een helder advies voor je: houd ermee op. Niet met het betalen van je medewerkers natuurlijk – maar wel met het focussen op de verkeerde dingen. Hieronder lees je hoe.

Het móét goed …

Fouten in de salarisverwerking? Dat wil je niet. Voor je het weet komen daar immers boetes, naheffingen en rentebedragen van. Of nog vervelender: ontevreden medewerkers. Zij zijn financieel afhankelijk van een goede verloning, en aan gedoe over geld heb je al helemaal geen behoefte. Alles moet dus altijd betrouwbaar, nauwkeurig en het liefst ook efficiënt zijn. En dat valt niet mee in zo’n complex specialisme, met voor iedere branche en leeftijdsgroep eigen regels en uitzonderingen, die ook nog eens bijna jaarlijks wijzigen.

… dus bespaar jezelf salarisstress

Met salarisverwerking is het daarom net als met het werk van een stukadoor: als je niet precies weet wat je doet, kun je er maar beter van afblijven. En er een vakman bij halen. Niet eens omdat je er met flink googelen niet achter zou kunnen komen wat je wel en niet moet doen, maar omdat je die tijd en energie wel beter kunt besteden. En omdat een vakman negen van de tien keer sneller én goedkoper werkt. Het vertrouwde gevoel dat je ervan krijgt, is dan mooi meegenomen.

… en laat je bijstaan op maat

Gelukkig wemelt het van de bureaus die gespecialiseerd zijn in salarisadministratie en -verwerking. Jammer is dan weer wel dat je daarbij vaak alsnog te maken krijgt met verschillende systemen, en gedoe met het aanleveren of ontvangen van data. Veel eenvoudiger is het als iemand je in je eigen omgeving bij kan staan. Met kennis van je organisatie, je systeem én fiscale zaken. Die iemand vind je bij Forque. Want of je nu je hele salarisverwerking aan ons uitbesteedt, of ons alleen wil bellen als je er echt niet meer uitkomt – we staan voor je klaar. Met ondersteuning op maat. Zodat jij kunt focussen op de kern van je werk.

Meer weten?

Lees het klantverhaal van Marelko of lees meer van de salarisexpert Maico Hulst over salarisverwerking. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)