Forque: dé implementatiepartner op het gebied van AFAS-consultancy en AFAS-koppelingen

Bedrijven die met AFAS werken zijn ook bekend met het AFAS Partnernetwerk. Deze partners helpen om het optimale te halen uit de software en om bedrijfsprocessen te automatiseren.

1 van de 9 implementatiepartners van AFAS

Forque is al jarenlang AFAS Partner en is nu één van de negen implementatiepartners van AFAS Software. Daar zijn we trots op! Implementatiepartners zijn gecertificeerde organisaties met uitgebreide kennis van AFAS om de software succesvol te implementeren. De businessconsultants van Forque hebben deze expertise en kennis van AFAS Software. Want bij Forque staan we voor kwaliteit en zijn we altijd bezig met onze kennis verder uit te breiden. Onze businessconsultants houden van een uitdaging! Zo kunnen we jouw organisatie nóg beter helpen met het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.

Meer weten?

We geven advies en ondersteuning met de implementatie en optimalisatie van Profit. Weten wat we precies voor jouw organisatie specifiek kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advies of ondersteuning nodig?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)