Heb je al kennisgemaakt met onze nieuwe collega’s? We stellen ze graag aan je voor! In de zomerperiode zijn er namelijk niet één, twee, drie maar wel vier toppers bijgekomen. Kim, Wim, Diona en Maike staan in de startblokken om hun expertise toe te passen bij Forque en uiteraard jou als klant. Benieuwd naar hun specialiteiten of wat ze graag doen in hun vrije tijd? Lees dan snel verder.

kim van Buuren featured

Kim van Buuren – Businessconsultant

Kim heeft een passie voor het uitpluizen van processen en het faciliteren van een goed verloop van projecten. Daarnaast heeft ze, mede door haar minor Change Management, interesse in de menselijke kant van een bedrijf. Voornamelijk in het volgende: hoe voer je een verandering door met daarbij een zo optimaal mogelijk resultaat voor alle betrokkenen? Haar expertise ligt bij AFAS Profit. Kim is sociaal, analytisch, organisatorisch sterk, creatief en nieuwsgierig. En staat bovenal te springen om haar kennis bij Forque in de praktijk te brengen!

Ontdek meer over Kim

Wim von Lindheim – Businessconsultant

Met een frisse blik vindt Wim de samenhang tussen processen en systemen. Volgens hem hebben kleine aanpassingen vaak al een grote impact. Wim werkt analytisch, hij houdt het juiste doel voor ogen en verbetert dit tot tastbare resultaten. Dit doet hij allemaal met een vleug humor en gezelligheid! Want goed samenwerken, vergt een goede band. Hij heeft een flinke dosis ervaring door zijn voorgaande rollen als IT-projectmanager, BI-ontwikkelaar en business-analist en het werken met de Lean Six Sigma principes. Vanaf vandaag zet hij deze kennis in om jouw AFAS-processen te optimaliseren.

Ontdek meer over Wim

Wim featured
Diona Braam

Diona Braam – Businessconsultant

Na het afronden van haar HRM-studie heeft Diona een jaar in en rondom Australië gereisd. Hier heeft ze in diverse branches gewerkt, is ze wereldwijs geworden en heeft ze vooral heel veel verschillende mensen ontmoet. Haar luisterend oor, bedachtzaamheid, observerend vermogen en flexibiliteit zorgden ervoor dat ze makkelijk haar weg vond. Enthousiasme, humor, gedrevenheid en openheid zorgen bij Diona voor de juiste energiebalans. Al deze eigenschappen en kennis komt ze nu inzetten bij Forque. Je kunt Diona alles vragen over HRM en Payroll, geen uitdaging is te gek!

Ontdek meer over Diona

Maike Pil – Businessconsultant

In het weekend wandelt Maike graag met haar hond, is ze op het volleybalveld te vinden als speler of coach én werkt ze samen met haar man hard aan hun eigen onderneming. Doordeweeks komt ze jou helpen. Ze heeft ruim vijf jaar werkervaring in Supply Chain. Hierdoor kan ze zich goed in klanten verplaatsen. Verder is Maike een sociaal, enthousiast en gedreven persoon met doorzettingsvermogen, die een uitdaging niet uit de weg gaat. Ze is analytisch sterk en kan tegelijkertijd processen objectief beoordelen, waardoor ze altijd tot de juiste oplossing komt.

Ontdek meer over Maike

Maike Pil

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)