Met de handen in het haar omdat je niet lekker en snel kunt werken? Met Forque is dit verleden tijd! Want wij automatiseren je bedrijfsprocessen en richten ze efficiënter in. Dus wil jij er ook relaxed bij zitten? Dat kan! Met onze Twentse nuchterheid en onze out-of-the-box-mentaliteit helpen we jou écht verder.

Jij relaxt, Forque regelt

Forque richt jouw organisatieprocessen efficiënter in. Daarnaast verbinden we systemen. Zo kun je gegevens tussen AFAS en softwaresystemen uitwisselen, combineren en bewerken. Denk bijvoorbeeld aan: HubSpot, Mollie, TimeKeeper, RentWise, 2BA. Dit zorgt ervoor dat jij nog beter werkt met AFAS Software. We automatiseren handelingen, zodat de systemen vóór jou werken en niet andersom. 

Beter inzicht in jouw resultaten 

Geen helder inzicht in je resultaten en cijfers? Geen nood! Forque helpt je met handige dashboards in Microsoft Power BI. Zo weet je wél wat er speelt en welke beslissingen je moet nemen voor jouw organisatie. En kun jij relaxen omdat je alles onder controle hebt dankzij overzichtelijke rapportages. Wist je dat Microsoft Power BI dé nummer 1 tool is voor business intelligence? Forque heeft de belangrijkste 10 voordelen van werken met Power BI op een rij gezet. 

Experts met advies op maat 

Met Forque heb je altijd een hulplijn binnen handbereik. Voor als je er zelf niet uitkomt, de capaciteit niet hebt, of de tijd niet hebt omdat je eigen business gewoon door draait. Wij helpen je met AFAS– of BI-expertise, advies op maat en ondersteuning waar dat nodig is.

Forque in het kort

→ AFAS Implementatiepartner & Microsoft Power BI-expert. 

→ Kwaliteit: klanten beoordelen ons met een ruime 8. 

→ Ruim 14 jaar actief als onderneming. 

→ Eerlijk advies – sprookjes laten we aan anderen over. 

→ Al 650+ klanten gingen je voor. Lees onze klantverhalen!

Geen stress! Met Forque zit je er relaxed bij

Al bijna overtuigd? Ontdek op onderstaande pagina meer voordelen van Forque, leer ons team beter kennen of neem een kijkje in ons klanttevredenheidsonderzoek. Ohhh… En daar scoor je natuurlijk ook zo’n te gekke Forque zitzak, zodat je er pas écht relaxed bij zit.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)