We zijn alweer in het laatste kwartaal van 2021 beland. Dit is voor velen van ons een drukke periode. Zeker voor de jaarafsluiting en het opstarten van het nieuwe jaar. Forque helpt je hierbij! In onze workshop leren we je hoe je efficiënt de jaarovergang op het gebied van HRM/Payroll doorkomt. Dit jaar organiseren we een speciale editie op 7 januari, in samenwerking met AFAS Software! Ben jij erbij?

Workshop ‘Jaarovergang HRM/Payroll’

Begin 2022 organiseren we de workshop ‘Jaarovergang HRM Payroll’. Tijdens deze dag krijg je niet alleen maar informatie en handvatten. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met de jaarafsluiting. Deze hands-on workshop zorgt ervoor dat je aan het einde van de dag gereed bent met de jaarovergang en het opstarten van 2022. Kortom: een productieve dag, waarbij je, als het nodig is, direct geholpen wordt door één van onze businessconsultants.

Speciale samenwerking met AFAS: 7 januari

Eén van de edities van begin 2022 is anders dan voorgaande jaren. De workshop ‘Jaarovergang HRM/Payroll’ op vrijdag 7 januari is in samenwerking met AFAS Software! Deze speciale editie vindt plaats op locatie bij AFAS in Leusden. Tijdens deze speciale workshop is er voor 8 organisaties plek om deel te nemen, waarbij er 2 personen per organisatie kunnen aansluiten. Wees snel, want vol is vol!

Kun je 7 januari niet?

Gaat je voorkeur uit naar een andere dag? Niet getreurd, Forque organiseert ook op andere data online of fysieke workshops waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de overige data.

Zelf aan de slag met je jaarafsluiting

Je gaat niet met lege handen naar huis. Geen huiswerk en als het goed is, hoef je na afloop niet nog zelf aan de slag met je jaarovergang. Wel ben je zeker van een effectieve afsluiting van het boekjaar 2021 en een inrichting van het nieuwe jaar. Samen met de businessconsultants van AFAS en Forque word je klaargestoomd, zodat jij goed voorbereid kunt beginnen aan een nieuw jaar.

Meld je snel aan voor deze speciale dag

Ben jij er op 7 januari bij? Meld je aan voor deze unieke workshop in samenwerking met AFAS Software, in Leusden! Om de workshop optimaal te benutten, vragen we je om deze dag goed voor te bereiden. Als je je hebt aangemeld, ontvang je hiervoor een e-mailbericht met daarin de voorbereiding.

Wil je voortaan op de hoogte blijven van de workshop Jaarovergang HRM/Payroll ?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)