Handige software en geautomatiseerde processen: twee factoren die jouw werk makkelijker en efficiënter maken! De technologie staat voor niets. Tot het moment dat je tegen een vraag aanloopt. Technologie opent een hoop deuren, maar zodra je op een probleem stuit, loop je al snel vast. Je wilt het liefst meteen verder, maar je komt er niet zelf uit. Wat nu? Tijd om een expert in te schakelen! Ben je al bekend met onze support-afdeling Forque Base? Deze bestaat uit businessconsultants die alle antwoorden op jouw vragen hebben. Een expert op afstand, die altijd voor jou klaar staat.

Een thuisbasis op afstand

Businessconsultancy op afstand, dat is waar onze support-afdeling voor staat. Weet je waarom we het  Forque Base noemen? Het is onze thuisbasis, waar jij altijd terecht kunt met al je vragen. Voor een vast bedrag per maand kun je voor elk vraagstuk persoonlijk advies op afstand krijgen. Met ruim 10 jaar AFAS-ervaring bieden zij voor elk vraagstuk een oplossing, binnen 24 uur! Heb je een probleem met de inrichting van je software? Geen probleem. Onze experts kunnen op afstand met je meekijken en direct de nodige aanpassingen doorvoeren. Zo beperk je vertraging en stimuleer je efficiëntie. 

Wat zijn de voordelen van Forque Base?

✅ Direct hulp op afstand van een businessconsultant met 10+ jaar AFAS-ervaring;
✅ Onbeperkt vragen stellen voor een vast bedrag per maand;
✅ Direct persoonlijk contact met onze experts en geen wachttijden;
✅ Je kennis altijd up to date dankzij een handige hulplijn naar Forque Base;
✅ Stel je vraag via het klantportaal, de mail of via de telefoon;
✅ We streven altijd naar een antwoord binnen 24 uur.

“Forque Base biedt altijd een duidelijke en snelle oplossing!”

- Driesen Holding BV

Wanneer is het handig om te kiezen voor Forque Base?

Zonder abonnement op onze support-afdeling kosten onze businessconsultants €125 per uur. Het stellen van een vraag kan hierdoor al snel in de kosten lopen! Maar zelf een oplossing zoeken, kost je waarschijnlijk nog meer tijd en dus meer geld. Bij meer dan 5 vragen per maand wordt een support-abonnement een stuk voordeliger. Voor €300 per maand kun je namelijk onbeperkt vragen stellen aan onze experts. Waarom zou je €125,- per uur betalen voor een businessconsultant als je een stuk voordeliger uit kunt zijn? Met een support-abonnement weet je namelijk zeker dat er iedere werkdag een specialist klaar staat om jouw vraagstukken op te lossen.

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

  • Een AFAS-gebruiker mist autorisatie. Waar gaat er mis? En hoe kan ik autorisatie aanpassen?
  • Hoe kan ik een medewerker toevoegen aan mijn omgeving?
  • Hoe kan ik data of informatie uit het systeem halen?
  • Hoe kan ik de sjabloonpagina’s in AFAS OutSite en InSite aanpassen?
  • Ik wil een document aanbieden op InSite en OutSite. Hoe doe ik dat?
  • Hoe maak je een workflow en hoe pas je deze aan?

Maar onze businessconsultants kijken ook verder dan dit. Zo helpen ze je ook met je workflows en al je inrichtingsvraagstukken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Doordat elke vraag anders is, staan persoonlijke service en ondersteuning op maat op één. Ben jij benieuwd naar businessconsultancy op afstand? Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen!

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)