Forque Base onze thuisbasis voor al onze klanten en collega’s heeft een nieuwe kapitein. Manon Wentink is begonnen als Manager Forque Base. Maar waarom? Omdat we bij Forque ontwikkeling zo belangrijk vinden. En soms doet zich een situatie voor die voor iedereen een goede zet is. We zijn super blij dat we hiermee de vacature intern hebben vervuld, dat heeft bij ons toch altijd de voorkeur.

Nieuwe kapitein voor Forque Base

Manon W 450x380Manon vertelt: “Drie jaar geleden ben ik begonnen als businessconsultant en was ik werkzaam voornamelijk op het gebied van HRM & Payroll. Zowel op persoonlijk als werkgebied heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mijn kennis en expertise op het gebied van AFAS Profit zijn door de verschillende projecten afgelopen jaren enorm gestegen. En de geboorte van onze dochter Lux zorgt er, samen met haar broers, voor dat het ook thuis nooit saai is.

Manon gaat het team leiden bestaande uit momenteel 5 enthousiaste teamleden, die samen ruim 500 vragen per maand weten op te lossen voor onze klanten én collega’s. Manon: “Ons doel is tevreden klanten, die weer kunnen doen waar zij goed in zijn”.
Als Manager Forque Base ga ik me hoofdzakelijk, samen met het team bezighouden met het helpen van klanten die problemen en kleine inrichtingsvraagstukken hebben. Wat voor ons heel belangrijk is, is het samenwerken met de andere teams ERP en HRM, business intelligence en marketing & sales. We sparren samen om tot de juiste oplossingen, inrichtingen en vraagstukken te komen.

Blijven uitdagen en ontwikkelen

Laura ZendmanNou hoor ik jullie denken: Wat gaat Laura doen? Laura start in Team BI. Ze wil zichzelf graag blijven uitdagen en ontwikkelen. Zendman: “Zoals veel klanten van mij weten, houd ik van puzzels oplossen. Hoe moeilijker, hoe beter. Kan het niet in de standaard? Dan ga ik een alternatief voor je zoeken. Ik heb dat nu jaren binnen AFAS gedaan en inmiddels ken ik zoveel van de puzzelstukjes. Ik kreeg nu de mogelijkheid om in Team BI specialistische kennis toe te gaan passen om onze klanten van nog betere inzichten te voorzien. Daar moet ik nog veel voor leren, waar ik onwijs naar uitkijk! Heb je een puzzel die ik voor je mag leggen in Power BI? Ik hoor het graag!”

 

Support: Businessconsultant op afstand nodig?

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)