Afzonderlijke systemen die krachtiger worden door samenwerken

Als de hoogste baas in het bedrijf een achtergrond in de IT heeft, krijgt de rest van de organisatie daar dan iets van mee? Bij Mengelers Automotive Limburg zeker wel. Het bedrijf combineert software-oplossingen van AFAS, Audev en Forque en maakt gebruik van hun expertise en jarenlange ervaring in de automotive branche.

Dashboard Mengelers

Verouderde financiële software en HR uitbesteed

Ron Geurts werkt al zijn hele leven in de automotive en is sinds 1998 in dienst bij de Mengelers Automotive Limburg, waar hij zich inmiddels operationeel directeur mag noemen. Brian Italiaander, ceo bij Mengelers, zit nog maar relatief kort in de autobranche. Hij heeft een achtergrond in de IT en is eigenaar van GoodAdvice-IT. Via een aandelenovername is hij eind 2019 tevens eigenaar geworden van de Mengelers Automotive Limburg. “Met twintig jaar ervaring in de IT kijk ik heel strategisch en procesmatig naar een nieuw bedrijf”, legt Italiaander uit. Wat hij met zijn komst naar Mengelers zag, was een verouderd financieel softwarepakket terwijl een extern bureau de HR-automatisering verzorgde. Daarnaast werkte Mengelers met het Dealer Management Systeem CarIT van leverancier Audev.

 

Italiaander: “Afzonderlijke systemen die krachtiger worden doordat ze met elkaar samenwerken.”

Lees hier het hele verhaal van Mengelers

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)