Of Forque aanwezig is bij de AFAS Open 2022? Natuurlijk! Als officieel AFAS Implementatiepartner zijn we vanzelfsprekend van de partij. Wat kun je verwachten van de AFAS Open 2022? En wat heeft Forque voor jou in petto? We vertellen je er graag meer over!

Zien we jou in Leusden?

De afgelopen 2 jaar vond de AFAS Open online plaats. We zijn erg blij dat we elkaar dit jaar live in Leusden kunnen ontmoeten! Op de AFAS Open ontdek je wat er nieuw is in Profit 21. Daarnaast kun je bij ons als partner van AFAS Software terecht voor je implementatie, optimalisatie of ondersteuning voor nieuwe functionaliteit(en). En natuurlijk kun je alles vragen over Business Intelligence, Microsoft Power BI en dashboards!

Wat kun je van Forque verwachten?

Forque AFAS Open 2022

✔️ Doe mee aan ons onderzoek en ontvang jouw persoonlijke rapport.
✔️ Zoals altijd een gezellig praatje!
✔️ Het Rad van Intelligence.
✔️ Advies op maat voor BI en dashboards.
✔️ Salarisverwerking, Functioneel Beheer, AFAS-koppelingen en maatwerk

Op welke dagen zijn wij aanwezig?

– 13, 14 & 20 juni: HRM
– 15 & 16 juni: ERP

We zien je daar!

Kom gezellig langs onze stand en geef een slinger aan ons Rad van Intelligence en wie weet val jij in de prijzen! We hopen je daar te zien, we hebben een aantal mooie dingen voor je in petto!

 

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)