Doe mee met de Workshop In- & OutSite Styling op donderdag 8 september en ga met een professioneel ingericht template en nieuwe inspiratie naar huis.

Door alle mogelijkheden binnen In- & OutSite van AFAS Software is het soms lastig om de juiste manier te vinden om je te presenteren. En hoe zorg je eigenlijk dat je up- to date blijft van de nieuwe styling mogelijkheden? En dat jouw In- & OutSite er professioneel, aansprekend en netjes uit blijft zien? Tijdens  de workshop In- & OutSite Styling ontvang je niet alleen inspiratie, maar gaan we ook daadwerkelijk samen aan de slag.

Tijdens deze hands-on workshop helpt Forque je in 1 dag hoe je In- & OutSite aanpast aan je organisatie-identiteit. Samen zorgen we ervoor dat je aan het einde van de dag daadwerkelijk een thema hebt ingericht.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)