Het laatste kwartaal van het jaar is voor velen een drukke periode. Zeker voor de jaarafsluiting en het opstarten van het nieuwe jaar. Forque helpt je hierbij!

Begin 2023 organiseren we daarom de workshop ‘Jaarovergang HRM/Payroll’. Tijdens deze workshop krijg je niet alleen informatie en handvatten. Je gaat daadwerkelijk aan de slag met de jaarafsluiting. Deze hands-on workshop zorgt ervoor dat je aan het einde van de workshop gereed bent met de jaarovergang en het opstarten van het boekjaar 2023.

Geen huiswerk en mooie verhalen waarmee je na afloop nog zelf aan de slag moet. Wel een effectieve afsluiting van het boekjaar 2022 en een inrichting van het nieuwe jaar. Kortom: een productieve workshop, waarbij je, als het nodig is, direct geholpen en geadviseerd wordt door één van onze businessconsultants.

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)