Maak optimaal gebruik van AFAS Profit

Benut onze AFAS-expertise voor jouw organisatie

Dé AFAS-expert

Bedrijfsprocessen kan je eenvoudig en efficiënter inrichten met AFAS Software. Als AFAS Partner helpen we graag. Van implementatie tot optimalisatie. Dus heb je advies over AFAS Profit nodig? Of kun je een paar extra handen wel gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar dé kennispartner van AFAS …

Al jaren werkt Forque met AFAS. Niet voor niets zijn we gecertificeerd AFAS-expert. Dat betekent dat we partner van AFAS zijn, nauw met AFAS samenwerken en met gedegen kennis van het product aanvullende diensten leveren. AFAS kent voor ons geen geheimen. Ervaring met zowel bedrijfsprocessen als AFAS Profit dragen bij aan het succes. Onze businessconsultants hebben stuk voor stuk een eigen expertise binnen AFAS Profit. Daardoor kunnen we zorgen voor efficiënt ingerichte software, die administratief werk en onnodige handelingen vermindert binnen je organisatie. Zo laten onze businessconsultants je interne processen en de software samenvallen. Zij kennen AFAS als geen ander en zien snel waar je kan verbeteren of wat handiger en sneller kan.

Samenwerken met Forque heeft de volgende voordelen:

 • Een eigen supportafdeling vol AFAS-experts
 • Wij nemen je zorgen uit handen
 • Een ervaren team, op alle onderdelen van AFAS Profit
 • Kennis van AFAS Profit en van andere partners van AFAS
 • Procesoptimalisatie als uitgangspunt
 • Onze eigen ontwikkelafdeling

Meer weten?

Werkt AFAS Profit niet zoals je graag zou willen? Heb je behoefte om te sparren over verbeteringen? Of heb je gewoon snel ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op.

ERP

Bedrijfsprocessen verbeteren door optimaal gebruik van AFAS Profit.

Lees meer

HRM/Payroll

HR-processen optimaliseren door optimaal gebruik van AFAS Profit.

Lees meer

Salarisverwerking

Volledige ondersteuning of een hulplijn binnen handbereik voor je salarisadministratie.

Lees meer

InSite en OutSite

Je eigen medewerkers- of klantportaal. Wij helpen je met de inrichting en het design.

Lees meer

… bij ons ben je aan het juiste adres

Jouw bedrijfsprocessen en de vragen die hieruit voortkomen zijn leidend wanneer je samenwerkt met Forque. Die vraagstukken kennen wij als geen ander. Onze nuchtere mening: processen en automatisering moeten aansluiten bij jouw business. Niet andersom. Vandaar dat onze businessconsultants beginnen met het leren kennen van jouw organisatie en daarna samen de wensen inventariseren, uitwerken en implementeren. Daarbij levert Forque altijd maatwerk. Want standaarden: die vormen slechts een blauwdruk. Het wordt pas echt waardevol, als je die aanpast aan jouw eigen situatie.

… we nemen je bedrijfsproces onder de loep

Om alles uit je investering te halen is er alleen meer dan software nodig. Belangrijk is om goed naar je processen te kijken en te optimaliseren waar dat kan. Waarom? Omdat je anders hetzelfde proces in een nieuw systeem stopt, en dat gaat je geen verbetering opleveren.

… met een helicopterview én een pragmatische insteek

Een effectievere en efficiëntere afdeling en organisatie. Dat is wat procesoptimalisatie je oplevert. En dat is precies waar we bij Forque voor staan. Daarbij gaan we altijd uit van een helicopterview én een pragmatische insteek. Verwacht van ons dan ook geen ellenlange rapporten of langdurige trajecten – maar wel korte klappen en blijvend resultaat.

… en nemen je zorgen over je interne processen en AFAS uit handen

Het valt niet altijd mee om tijd en ruimte te vinden om je dagelijkse processen te optimaliseren. Er is immers altijd wel iets wat belangrijker lijkt. Je afdeling, je bedrijf én de markt veranderen– en de concurrentie zit ook niet stil. Precies daarom wil je op elk moment weten hoe je organisatie presteert en waar je kunt optimaliseren. Reden te meer om een expert in te vliegen, die wél tijd heeft voor optimalisatie – en er bovendien ervaring mee heeft.

… altijd in productieve samenspraak

Als je een businessconsultant zoekt die je komt vertellen hoe het moet, moet je niet bij ons zijn. Want wij geloven: wij brengen kennis mee – en jij ook. En alleen als we het samen doen, leidt dat tot blijvend resultaat. Daarom is de eerste voorwaarde altijd een goed persoonlijk contact.

Onze klanten

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI experts van Forque helpen je graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)