AFAS Profit, hét softwarepakket voor ERP

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen met één geïntegreerd ERP-systeem

Verminder administratieve druk

De ERP-software van AFAS maakt automatisering van administratieve bedrijfsprocessen mogelijk, allemaal in één pakket. Door het automatiseren van taken, die nu nog soms handmatig moeten worden uitgevoerd, zorgt een ERP-systeem ervoor dat je meer tijd overhoudt. De software verhoogt zo niet alleen de efficiëntie van je organisatie, maar bespaart je ook nog eens kosten. Forque kan je ondersteunen bij zowel de implementatie als de optimalisatie van een ERP-systeem.

AFAS implementeren? Wij weten wat belangrijk is!

De implementatie van een ERP-systeem is, deels door de uitgebreide mogelijkheden, niet altijd even gemakkelijk. Het is belangrijk vooraf te inventariseren welke mogelijkheden de software biedt. Maar wij weten als geen ander dat het nog belangrijker is om voorafgaand te inventariseren wat je als organisatie of afdeling nodig hebt. Een geoefend oog is daarbij geen overbodige luxe. Bij Forque vind je dat bij onze businessconsultants. Met jarenlange ervaring in het plannen, organiseren en inrichten van AFAS ERP-software is Forque dé specialist voor ondersteuning, inrichting en gebruikersgemak.

Voordelen

 • Efficiëntere afdeling en/of organisatie
 • Minder handelingen
 • Volledig benutten van je ERP-pakket
 • Koppelbaar met Forque-applicaties voor nóg meer efficiëntie

Nieuwste functionaliteiten

Lees via de knop hieronder over de nieuwste functionaliteiten op het gebied van AFAS ERP.

Bespaar kosten met een ERP-systeem

Laat hier je gegevens achter en lees mogelijkheden om je rendement te verhogen.

Klantverhaal Carpetright

 • Specialist in vloeren, raamdecoratie en traprenovatie
 • 92 winkels in Nederland en 23 in België
 • Opgericht in 1988 in het Verenigd Koninkrijk
 • Softwaregebruik: AFAS Software
 • Interview met: Marina Bouhuijzen (HR Business Partner)

Optimaliseren voor een verhoogde efficiëntie

Tegenwoordig werken veel bedrijven al met ERP-software. In veel gevallen kunnen wij zelfs dán – of misschien wel juist dan- iets voor een bedrijf betekenen. Als ERP-software niet meer voldoet aan actuele eisen, bijvoorbeeld door het veranderen van bedrijfsprocessen of -structuren, biedt optimalisatie van de software een uitkomst. Bij Forque weten wij als geen ander hoe processen beter of efficiënter kunnen worden ingericht. Je kunt daarom bij ons adviezen op maat verwachten, en oplossingen die verder gaan dan de standaard. Doordat wij écht met je meedenken, bereiken we samen het best mogelijke plan van aanpak en halen we zo het optimale uit de software. Deze samenwerking, met persoonlijk contact, is het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Alleen sámen komen we tot blijvende resultaten.

Meer weten?

Wil je meer weten over ERP en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor gebruikersgemak, maar ook voor het kostenplaatje

Forque is van alle markten thuis. Of je nou op zoek bent naar verbetering binnen je projectadministratie, in- en verkooporders, HRM/Payroll, interne communicatie, facturatie, salarisverwerking, een klantportaal of naar optimalisatie van workflows: wij vinden de beste oplossing. Allemaal binnen je eigen AFAS ERP-software. Dit heeft naast financiële voordelen vergeleken met andere opties, ook voordelen voor het gebruik. Werknemers hoeven zich immers niet een nieuw systeem eigen te maken en de optimalisatietijd is minimaal. Bovendien zijn de mogelijkheden vaak uitgebreider dan je denkt!

Op zoek naar nóg meer?

Forque helpt je ook om met business intelligence meer inzicht te krijgen in je bedrijfsprocessen, waardoor je slimmere strategische keuzes kunt maken. Zélfs wanneer je de data uit AFAS met andere systemen wil combineren. Dan heb je een gestructureerd datawarehouse nodig waarin Forque je kan voorzien.

Wil je meer informatie over wat wij voor jouw bedrijf uit de software van AFAS kunnen halen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Of bekijk een van onze klantverhalen en lees meer over wat Forque voor je kan realiseren.

Diensten

AFAS Expert

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)