HRM/Payroll

HR-processen optimaliseren door optimaal gebruik van AFAS

Optimaal profiteren van automatisering 

De sleutel tot verandering en verbetering in HR-processen wordt vaak, terecht, gezocht in automatisering. Toch zijn er nog veel organisaties die niet optimaal van deze automatisering profiteren, ondanks dat zij het juiste gereedschap al in huis hebben. Het probleem vaak dat het  gereedschap, de software, meer kan dan je je realiseert. Gelukkig is Forque er om te helpen.

Voordelen van verbeteren HR-processen

  • Efficiëntere afdeling en/of organisatie.
  • Werkplezier vergroten.
  • Samenwerken met professionele specialisten.

Klantverhaal Carpetright

  • Specialist in vloeren, raamdecoratie en traprenovatie
  • 92 winkels in Nederland en 23 in België
  • Opgericht in 1988 in het Verenigd Koninkrijk 
  • Softwaregebruik: AFAS Software
  • Interview met: Marina Bouhuijzen (HR Business Partner)

Minder administratieve handelingen, meer resultaat

Door bij de bron te registreren, zorg je voor minder administratieve handelingen. Vanuit deze gedachte is de software van AFAS ontworpen. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Toch merken wij vaak dat organisaties niet alles uit de software weten te halen, waardoor HR-medewerkers onnodig tijd kwijt zijn aan administratieve processen die eenvoudig geautomatiseerd of geoptimaliseerd kunnen worden. Met onze oplossingen bespaar je niet alleen moeite, maar ook kostbare tijd en wordt het werk weer een stuk aangenamer.

Nieuwste functionaliteiten

Lees via de knop hieronder over de nieuwste functionaliteiten op het gebied van AFAS HRM/Payroll.

 

… dankzij advies, analyses en maatwerk van onze specialisten

Wij zijn dé partner als het gaat om AFAS, onze specialisten kennen de software als de binnenkant van hun broekzak. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met het inrichten en optimaliseren van HR-processen. Wat de wensen dus ook mogen zijn, Forque staat voor je klaar.

… en je hebt het benodigde gereedschap al in huis!

Meer gereedschap dan de software van AFAS heb je niet nodig. Kennis en ervaring, daar helpt Forque je mee. Het belangrijkste in dit proces? Dat is persoonlijk contact, en het feit dat we het sámen doen. Alleen dan komen we tot blijvende resultaten.

Meer weten?

Wil je meer weten over HRM/Payroll? Wil je ontdekken welke HR-processen er in jouw organisatie efficiënter kunnen?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button, of bel T: +31(0)85- 89 02 091

Onze klanten

NOC NSF 400x400

Diensten

AFAS Expert

AFAS-expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)