AFAS InSite

Jouw intranet van AFAS

InSite, jouw intranet met AFAS

AFAS InSite is een eenvoudig zelf in te richten intranet. Het is een ideaal platform om op ieder moment van de dag te communiceren met medewerkers via bijvoorbeeld interne nieuwsberichten en enquêtes. Daarnaast is InSite ideaal voor klantenbestanden, statussen van projecten en kennisportals. Wij, als AFAS Partner, richten InSite volledig in voor jouw organisatie. Onze AFAS-experts geven je deskundig advies en vertalen jouw wensen naar een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem in je eigen huisstijl.

De inrichting van InSite

Niet alleen kan InSite dus volledig naar je eigen huisstijl worden aangepast, ook het het personaliseren van de functionaliteiten behoort tot de mogelijkheden. Het inrichten van InSite is nauwkeurig werk. Het is tenslotte van groot belang voor je organisatie dat alle functionaliteiten, workflows en acties op elkaar zijn afgestemd en goed werken. InSite inrichten en je bedrijfsprocessen afstemmen op de gewenste workflows kost tijd. Tijd die je vaak beter kunt besteden aan de kerntaken van je organisatie. Wij bij Forque begrijpen dat als geen ander en nemen deze last dan ook graag van je schouders.

Voor uitgebreidere wensen op het gebied van design heeft Forque bovendien een partnership met online marketingbureau Gladior. Als gecertificeerd partner van AFAS is Gladior dé aangewezen partij voor al je design gerelateerde wensen. Je krijgt zo niet alleen een perfect werkend intranet, maar ook een intranet in je eigen huisstijl.

Voorbeeldpagina 

  • Eigen huisstijl 
  • Gepersonaliseerd dashboard 
  • Mis nooit meer belangrijke ontwikkelingen 
  • Regel personeelszaken via InSite

Optimale benutting van alle functionaliteiten

InSite biedt legio mogelijkheden. Om al deze mogelijkheden in te richten en optimaal te benutten, doe je er goed aan een AFAS-expert in te schakelen. Zo’n expert vind je bij Forque. Door onze jarenlange ervaring met het inrichten van InSite-omgevingen, weten wij niet alleen wat je kunt verwachten tijdens de fase van inrichting en implementatie. Ook zijn er weinig uitdagingen die wij niet al eerder op ons bordje hebben gehad. Wanneer je ervoor kiest de inrichting van je InSite-omgeving aan Forque uit te besteden, kies je voor expertise, een fijne samenwerking en een inrichting op maat. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van InSite en OutSite van AFAS en alle hieraan gerelateerde processen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van InSite? Of wil je meer weten over wat Forque voor jouw InSite-pagina’s kan bieden? Neem dan contact met ons op. 

Diensten

AFAS Expert

AFAS-expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS-expert helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.
.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken, die weten wat er speelt. Die professionals vind je bij ons. Zo heb jij weer een zorg minder en kan je organisatie doen waar het goed in is.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)