Koppelingen

Gegevens tussen AFAS en andere softwaresystemen uitwisselen, combineren en bewerken.

MailKoppeling Forque

HubSpot

Automatisch je CRM up-to-date

Lees verder →

MailKoppeling Forque

Mollie

Automatisch afletteren van betalingen tegen openstaande posten

Lees verder →

MailKoppeling Forque

Microsoft Power BI

Koppelingen met Microsoft Power BI

Lees verder →

MailKoppeling Forque

Mailkoppeling

Archiveer e-mails automatisch, of zet ze in de to-do lijst van je collega

Lees verder →

MailKoppeling Forque

2BA

Synchronisatie van technische productgegevens naar AFAS Profit

Lees verder →

MailKoppeling Forque

RentWise

Automatisch je financiële boekingen in AFAS Profit

Lees verder →

MailKoppeling Forque

Valutakoppeling

Automatisch valutakoersen updaten

Lees verder →

Tijdregistratie en urenverwerking Timekeeper

TimeKeeper

Tijdregistratie en urenverwerking

Lees verder →

MagazijnScanner

MagazijnScanner

Artikelen scannen voor magazijnbeheer

Lees verder →

Datasystemen linken

Met hoeveel verschillende systemen werkt jouw organisatie? En hoeveel van de informatie moet je handmatig in meerdere systemen bijhouden? Veel organisaties lopen er tegenaan dat ze informatie uit het ene systeem nodig hebben in het andere systeem, terwijl die systemen niet zelfstandig met elkaar communiceren. In de praktijk betekent dit vaak dat er handmatig gegevens moeten worden geïmporteerd en geëxporteerd. Met onze koppelingen nemen wij die horde voor je. Zo heb je sneller inzicht, minder handmatige werkzaamheden en een kleinere kans op fouten.

Meer aandacht voor het échte werk

Bij Forque vinden we dat jij moet kunnen focussen op wat er écht toe doet. Daarom helpen wij je bij het koppelen van je systemen. Een effectieve manier om processen te versimpelen is het combineren van data uit verschillende systemen. Met de inzet van koppelingen verbinden we applicaties en processen. Onze businessconsultants realiseren deze koppelingen niet alleen, maar geven ook waardevol advies over het gebruik én je bedrijfsproces. 

Onze “best practice”-koppelingen

In de afgelopen jaren zijn er bij Forque al vele koppelingen gebouwd. Dat heeft ervoor gezorgd dat we voor veel koppelingen een goede basis op de plank hebben liggen. Koppelingen die stuk voor stuk uitgebreid zijn getest en in de praktijk worden gebruikt. En daar pluk jij de vruchten van. Ben je benieuwd naar welke koppelingen we al hebben gemaakt? Bekijk hier de volledige lijst.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Heb je tussen de lijst met standaardkoppelingen niet gevonden wat je zocht? Geen paniek, ook dán kunnen we je helpen. We hebben onze eigen “blokkendoos” ontwikkeld die talloze nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt: DataLink. Je kunt dit zien als een generieke koppeling die maatwerkfunctionaliteiten naar standaardsoftware brengt. Dit betekent alle voordelen van standaard, gecombineerd van alle voordelen van maatwerk. Zo krijg je dus een oplossing die precies doet wat jij wil, met de zekerheid dat het werkt.

Voordelen

  • Automatisch inlezen van gegevens in plaats van handwerk
  • Informatie combineren uit verschillende systemen
  • Sneller inzicht 
  • Kleinere kans op fouten

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)