Chat with us, powered by LiveChat

Koppelingen

Gegevens tussen AFAS en andere softwaresystemen uitwisselen, combineren en bewerken.

Datasystemen linken

Met hoeveel verschillende systemen werkt jouw organisatie? En hoeveel van de informatie moet je handmatig in meerdere systemen bijhouden? Veel organisaties lopen er tegenaan dat ze informatie uit het ene systeem nodig hebben in het andere systeem, terwijl die systemen niet zelfstandig met elkaar communiceren. In de praktijk betekent dit vaak dat er handmatig gegevens moeten worden geïmporteerd en geëxporteerd. Met onze koppelingen nemen wij die horde voor je. Zo heb je sneller inzicht, minder handmatige werkzaamheden en een kleinere kans op fouten.

Meer aandacht voor het échte werk

Bij Forque vinden we dat jij moet kunnen focussen op wat er écht toe doet. Daarom helpen wij je bij het koppelen van je systemen. Een effectieve manier om processen te versimpelen is het combineren van data uit verschillende systemen. Met de inzet van koppelingen verbinden we applicaties en processen. Onze businessconsultants realiseren deze koppelingen niet alleen, maar geven ook waardevol advies over het gebruik én je bedrijfsproces. 

Onze “best practice” koppelingen

In de afgelopen jaren zijn er bij Forque al vele koppelingen gebouwd. Dat heeft ervoor gezorgd dat we voor veel koppelingen een goede basis op de plank hebben liggen. Koppelingen die stuk voor stuk uitgebreid zijn getest en in de praktijk worden gebruikt. En daar pluk jij de vruchten van. Ben je benieuwd naar welke koppelingen we al hebben gemaakt? Bekijk hier de volledige lijst.

Nog niet gevonden wat je zoekt? 

Heb je tussen de lijst met standaardkoppelingen niet gevonden wat je zocht? Geen paniek, ook dán kunnen we je helpen. We hebben onze eigen “blokkendoos” ontwikkeld die talloze nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt: DataLink. Je kunt dit zien als een generieke koppelingen die maatwerkfunctionaliteiten naar standaardsoftware brengt. Dit betekent alle voordelen van standaard, gecombineerd van alle voordelen van maatwerk. Zo krijg je dus een oplossing die precies doet wat jij wil, met de zekerheid dat het werkt.

Voordelen

  • Automatisch inlezen van gegevens in plaats van handwerk
  • Informatie combineren uit verschillende systemen
  • Sneller inzicht 
  • Kleinere kans op fouten

Vraag over onze koppelingen?

Wil je meer informatie, een demo van een koppeling of heb je vragen? Neem dan contact op ons op.  

Software

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

MailKoppeling

Mailtjes komen op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat jij minder bezig hoeft te zijn met administreren.  

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)