HubSpot

Automatisch je CRM up-to-date

 

Je CRM is natuurlijk essentieel voor je sales. Dus deze wil je altijd overzichtelijk en up-to-date hebben. Zodat jouw salesmedewerkers elke lead die binnen komt kunnen landen. Dankzij de HubSpot-koppeling van Forque wordt dit een stuk eenvoudiger én sneller.

Gegevens handmatig overzetten overbodig

Jij genereert je leads door HubSpot bijvoorbeeld te gebruiken voor je formulieren en contactvelden op je website. Maar vervolgens moet je alle contactgegevens vanuit HubSpot handmatig overzetten naar AFAS Profit, zodat er later gefactureerd kan worden. Een foutgevoelig en tijdrovend proces. Forque helpt je dit te stroomlijnen, want dankzij onze koppeling hoef je niet langer handmatig contactgegevens over te zetten van het ene systeem naar het andere.

Kies zelf de frequentie van synchronisatie

Bijvoorbeeld je Verkooprelaties/Companies kunnen nu automatisch gesynchroniseerd worden vanuit HubSpot naar AFAS of andersom indien gewenst. Hetzelfde geldt voor Contactpersonen/Contacts en Forecasts/Deals. Zo houd jij altijd je CRM actueel doordat gegevens geautomatiseerd worden overgezet. Wil je de contactgegevens dagelijks bijwerken, of elk uur of zelfs elk kwartier? Afhankelijk van je wensen richten wij het voor je in zoals jij het graag wil hebben. Met de vrije velden die je zowel in HubSpot als AFAS kunt toevoegen heb je namelijk het complete zicht op de gegevens die voor jou het belangrijkste zijn.

Follow the leader

Werk je voornamelijk vanuit HubSpot, dan is deze leidend in de synchronisatie. Met onze koppeling controleren wij bijvoorbeeld of een organisatie al bestaat in HubSpot. Bestaat deze nog niet, dan wordt hij vanzelf aangemaakt in AFAS en heb je hier dus geen omkijken meer naar. Maar werk je iets bij vanuit AFAS, dan wordt de aanpassing weer overschreven door HubSpot. Het is belangrijk dat hier rekening mee wordt gehouden en dat er wordt gekozen welk systeem ondergeschikt is aan het andere. Werk je liever vanuit AFAS? Dan zorgen we ervoor dat deze leidend is.

Hoe werkt het?

  • Contactgegevens worden automatisch vanuit het ene systeem in het andere systeem gezet
  • Vrije keuze hoe vaak gegevens ververst worden, bijvoorbeeld elke dag of elk uur
  • Voeg naar wens vrije velden toe in zowel HubSpot als AFAS voor meer inzicht

Voordelen

  • Automatisch updaten van contactgegevens
  • Een CRM dat altijd actueel is
  • Vrije keuze of je primair vanuit HubSpot of AFAS werkt
  • Tijd besparen en fouten voorkomen

Neem contact met mij op

Meer weten

Wil je meer weten over deze koppeling en of het wat voor jouw organisatie is? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)