MailKoppeling

Archiveer e-mails automatisch, of zet ze in de to-do lijst van je collega

E-mails automatisch verdelen en archiveren

E-mails komen sneller op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit de (gezamenlijke) mailbox. Zodat je daar zelf niet op hoeft te letten.

Niet langer handmatig e-mails verwerken

Mails moeten vaak snel en door de juiste persoon behandeld worden. Het kost veel tijd als je ieder e-mailbericht naar AFAS moet versturen, steeds alle velden moet invullen, en moet zorgen dat de mail in het juiste dossier en bij de verantwoordelijke collega terechtkomt. Die herhalende handelingen neemt MailKoppeling over. Dat kan met AFAS Profit, maar dit is ook mogelijk met andere systemen.

Een gestroomlijnd mailproces

Hoe een e-mail moet worden afgehandeld richt je eenmalig eenvoudig en nauwkeurig in. Dan hoef je je mail alleen nog maar naar een mapje te slepen. MailKoppeling doet de rest. Deze oplossing zorgt ervoor dat mails aan de juiste workflows en dossiers in AFAS worden gekoppeld. Bovendien kun je de mogelijkheden van AFAS Profit gebruiken om het proces te verbeteren. Bijvoorbeeld met een analyse van de doorlooptijden in de vorm van een Power BI-dashboard.

Eenvoudig vanuit jouw vertrouwde omgeving

Met één klik verwerkt MailKoppeling een binnengekomen e-mail als dossieritem in AFAS Profit. Je hebt daardoor direct een digitaal archief én altijd inzage in waar welke taak staat. Zo heb je een strak en inzichtelijk proces én worden vragen van je klanten, leveranciers en of collega’s sneller behandeld.

Hoe werkt het?

  • E-mails worden automatisch (op de achtergrond) in AFAS Profit gezet
  • Uitlezen van meerdere mailboxen
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen

Voordelen

  • Tijd besparen doordat e-mails automatisch in AFAS Profit worden gezet
  • Meerdere mailboxen uitlezen en daardoor meer overzicht en snelheid in je proces
  • Afhandeling van de e-mailberichten direct vastleggen
  • Direct mails koppelen aan het juiste dossiertype (workflow)

Neem contact met mij op

Meer weten?

Wil je meer weten over deze koppeling en of het wat voor jouw organisatie is? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)