Maatwerk

Als AFAS Partner hebben we jaren ervaring met AFAS koppelingen

We ontwikkelen continu nieuwe oplossingen

We zijn trots op de koppelingen en producten die we al ontwikkelden, maar we weten ook dat die niet voor ieder probleem de oplossing zijn. Daarom ontwikkelen we continu nieuwe oplossingen. Daarbij is jouw vraag leidend. Dus vind je niet de oplossing die je zoekt? Neem dan contact met ons op. Met maatwerk komen we samen altijd uit.

Meer nodig dan een standaardoplossing?

Vind je tussen onze kant-en-klare oplossingen niet wat jij nodig hebt? Ook dán kunnen we je helpen. We ontwikkelen continu nieuwe oplossingen. Jouw vraag of probleemstuk is daarbij leidend. Op deze pagina lees je hoe we dat doen en wat voor we voor je kunnen realiseren. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Motortjes en extra functionaliteit

We maken onderscheid in twee vormen van maatwerk. In de meeste gevallen vinden klanten wat ze zoeken in de eerste vorm: maatwerkfunctionaliteit in standaardsoftware. We gebruiken dan in de basis een applicatie of koppeling die al is ontwikkeld, en zorgen dat die precies doet wat jij nodig hebt. Je zou dit kunnen zien als het vermaken van een pak: wij zorgen ervoor dat de software jouw organisatie precies past.

Op maat gemaakte software

De tweede vorm van maatwerk die we kennen, is de mogelijkheid tot het ontwikkelen van maatwerksoftware. In sommige gevallen is de standaardsoftware niet toereikend, maar ook dán kunnen we bij Forque voor je aan de slag. In de afgelopen jaren hebben we al vele ideeën en wensen vertaald naar maatwerkoplossingen. We bouwen oplossingen op maat, specifiek ontworpen voor jouw organisatie. Met succes.

Voor AFAS én voor Power BI

Hoewel de koppelingen van Forque vooral gericht zijn op AFAS, kun je voor maatwerkkwesties ook op het gebied van Power BI bij ons terecht. Leg ons gerust je kwestie voor, we denken graag met je mee. 

Voorbeeld-case maatwerk:
Wientjens is een innovatieve organisatie die opereert in de textielverzorgingsbranche, met klanten in veertig landen. Ze combineren hun ervaring op het gebied van textielreiniging met moderne technologie en data om hun klanten zo de meest duurzame oplossingen te bieden. In 2019 heeft Forque voor Wientjens een orderconfigurator geleverd. Op de AFAS OutSite-pagina van Wientjens kunnen klanten nu zélf hun offertes maken. Daarnaast kunnen klanten van Wientjens nu zelf in AFAS configureren wat de machineconfiguraties mogen zijn. Een mooi stukje maatwerk, al zeggen we het zelf.

Voordelen

  • Verkrijg inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Bepaal hoe processen verlopen en wat nodig is.
  • Stel vast hoe het pakket en proces moet worden ingericht.
  • Krijg inzicht in de gevolgen voor de organisatie.
  • Implementeer snel en zorgvuldig de AFAS software.

Meer weten?

Wil je weten wat precies de mogelijkheden zijn? Heb je vragen? Of wil je eens sparren om erachter te komen of we je een
oplossing kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. 

Software

MailKoppeling

Mailtjes komen op de juiste plek, klanten worden sneller geholpen én het bespaart een hoop geklik en gesleep. De MailKoppeling van Forque verdeelt en archiveert e-mails uit je mailbox naar AFAS Profit. Zodat jij minder bezig hoeft te zijn met administreren. 

Lees verder →

TimeKeeper

Inzicht en efficiëntie: twee zaken die tijd besparen en geld opleveren. Daar helpt TimeKeeper je bij. Je weet precies welke uren waaraan besteed worden. En je weet zeker dat er aan de administratie van die uren geen tijd en energie wordt verspild.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)