AFAS OutSite

OutSite, het portaal voor jouw klanten  

OutSite, het portaal voor jouw klanten

OutSite is de CMS-functionaliteit van AFAS. Je kunt OutSite inzetten als klantportaal, bedrijfswebsite of zelfs als werkenbij-website. Bij Forque zien we vaak dat organisaties OutSite inzetten als klantportaal en voor een werkenbij-website. Klanten en sollicitanten krijgen zo toegang tot een besloten deel van de website.

OutSite optimaal inrichten 

Omdat OutSite heel veel verschillende functionaliteiten heeft, zijn de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos. Kennis van deze functionaliteiten is dan ook cruciaal voor het optimaal inrichten van OutSite. Daarnaast is het belangrijk goed te inventariseren wat je bedrijf nodig heeft binnen bijvoorbeeld een portaal. Zo moet er onder andere bepaald worden welke informatie je nodig hebt, welke informatie je wil delen, welke rechten je gebruikers wil geven en hoe de communicatie geregeld moet worden. Bij Forque hebben we de kennis en expertise in huis om dit inrichtingsproces zó voor je te regelen, dat je er nauwelijks nog omkijken naar hebt.

Voorbeeldpagina

 • Werkenbij-pagina in eigen stijl
 • Gekoppeld aan AFAS
 • Klanten en/of sollicitanten toegang geven
  tot een besloten deel van de website

OutSite zelf beheren

Na de inrichting en implementatie van het OutSite-systeem kun je het beheren van bijvoorbeeld het klantportaal helemaal zelf doen. Door de gebruikersvriendelijke opbouw van het systeem, kun je ook zonder technische kennis zelf teksten, pagina’s en formulieren toevoegen. Je houdt je portal zo altijd up-to-date voor relaties. En mocht je dan toch nog de hulp van een specialist willen, staat onze afdeling ForqueBase altijd voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van InSite en OutSite van AFAS en alle hieraan gerelateerde processen.

Gebundelde krachten

Voor het design van OutSite werken wij samen met Gladior, gecertificeerd partner van AFAS. Gladior is een online marketingbureau. Hun jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en het bouwen van websites en webshops, gecombineerd met kennis van AFAS, biedt een uniek voordeel en staat garant voor mooie resultaten.

Voorbeeldpagina 

 • Werkenbij-pagina in eigen stijl 
 • Gekoppeld aan AFAS 
 • Klanten en/of sollicitanten toegang geven
  tot een besloten deel van de website 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van OutSite? Of wil je meer weten over wat Forque voor jouw OutSite-pagina’s kan bieden? Neem dan contact met ons op. 

Diensten

AFAS Expert

AFAS Expert

Je wilt natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 
.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken, die weten wat er speelt. Die professionals vind je bij ons. Zo heb jij weer een zorg minder en kan je organisatie doen waar het goed in is.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)