Salarisverwerking

Ondersteuning op maat bij de salarisadministratie in jouw organisatie.

Een zorg minder

Salarisverwerking vraagt om professionals met kennis van zaken, die weten wat er speelt in jouw organisatie én in jouw branche. Die professionals vind je bij Forque. Zo heb jij weer een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Salarisadministratie niet de kern van je werk

Doen waar je goed in bent. En daar vol op focussen. Dat zou iedere organisatie moeten doen. En of je nou goed bent in onderwijs geven, auto’s verkopen of poetsdoeken produceren – dat maakt niet uit. Toch stroomt er in de praktijk in iedere organisatie geld, tijd en energie naar zaken die niets met de kern van jouw business te maken hebben. Naar salarisadministratie bijvoorbeeld. Noodzakelijke dingen, absolute randvoorwaarden voor succes zelfs. Maar niet de core business waar jij al je aandacht aan wil kunnen besteden.

Download hier de factsheet salarisverwerking

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 06-12345678
 • Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Voordelen

 • Salarisverwerking in je eigen AFAS Profit-omgeving.
 • Vaste kosten.
 • Persoonlijk contact met je eigen. salarisadministrateur.
 • Meer tijd voor je kerntaken.
 • Gegarandeerde kwaliteit.
 • Geen omkijken meer naar complexe administratieve taken.
 • Gekwalificeerde salarisprofessionals zorgen altijd voor een salarisverwerking die up-to-date is met de nieuwste wet- en regelgeving voor jouw branche.

Salarisexpert met kennis van zaken

Salarisverwerking is een vak apart. Het is een complex specialisme waarin alles altijd betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt moet zijn. Omdat je medewerkers financieel afhankelijk zijn van een goede verloning. En omdat gedoe over geld wel het laatste is waar je op zit te wachten. Wat het niet eenvoudiger maakt is dat iedere branche eigen regels en uitzonderingen heeft, die in veel gevallen jaarlijks wijzigen. Dat is niet iets wat je in de kantlijn van de werkdag bij kunt houden. Schakel daarom professionals in met kennis van zaken. Die weten wat er speelt in jouw organisatie én in jouw branche.

Forque

Je eigen AFAS Profit-omgeving

Experts in salarisverwerking vind je bij Forque. Wij verzorgen de verloning voor jouw medewerkers. Foutloos en op tijd. En dat doen we in je eigen AFAS Profit-omgeving. Zodat je altijd weet wat er speelt en de regie in handen houdt. Ook financieel, want de kosten zijn laag en liggen vooraf vast. Daarvoor krijg je gegarandeerde kwaliteit, want gekwalificeerde salarisprofessionals voeren altijd extra controles uit op gegevens en mutaties. En natuurlijk is er bij Forque ook altijd ruimte voor persoonlijk overleg met je eigen vaste salarisadministrateur.

Blogs en nieuws over salarisverwerking

Klik op een titel om de blog of het nieuwsbericht te bekijken

Je salarisadministratie uitbesteden?

Forque biedt je kwaliteit, professioneel advies en persoonlijke service. Wil je meer weten over wat het uitbesteden van salarisverwerking voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31(0)85- 89 02 093 of info@forque.nl.

Diensten

AFAS Expert

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseert je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)