AFAS Software

Heeft u behoefte aan diepgaande kennis van AFAS Profit? Forque heeft gecertificeerde AFAS-experts voor u beschikbaar. Onze consultants beschikken over ervaring op financieel gebied, HR- & salarisadministratie, projecten op logistiek terrein én zijn gecertificeerde AFAS-experts.

Forque: dé  kennispartner van AFASpartnernetwerk

Al jaren werkt Forque met het ERP-pakket AFAS Profit. We zien in onze adviestrajecten vaak de vraag naar een geïntegreerd systeem. AFAS Software levert dit tegen een betaalbare prijs.

Gecertificeerd AFAS Expert

Een AFAS Expert is een partner van AFAS die met gedegen kennis van het product AFAS Profit aanvullende diensten kan leveren. Voor, tijdens en na een implementatie kunnen tal van vragen en wensen ontstaan die de implementatie en bedrijfsvoering kan verbeteren. Deze expertise wordt in combinatie met branchekennis door Forque geleverd.
Wij helpen AFAS-gebruikers makkelijker èn prettiger te werken met AFAS Software. Onze consultants hebben stuk voor stuk een eigen expertise binnen AFAS Profit. Of het nu gaat om een payroll vraagstuk, het gebruik van projecten, de module financiën, logistiek of het bouwen van een koppeling, wij staan voor u klaar.

Branchekennis

Wij combineren onze branchekennis met een AFAS productkennis. Met betrekking tot de software van AFAS zijn wij gespecialiseerd in de branches onderwijs, transport, logistiek, automotive en cultuur.

Voorbeelden van afgeronde opdrachten:

  • Koppeling tussen een logistiek systeem en Profit, automatisch boeken.
  • Realiseren van workflows inkoopfacturen.
  • Autorisatie vraagstukken in combinatie met workflows, InSite.

Kennis delen

Forque geeft veel aandacht aan het delen van ervaring en kennis zodat u voorzien wordt met praktische tips en adviezen. Na implementatie of bij afronding van het project kunt u dan ook volledig zelf aan de slag!

AFAS Awards 2016

Bekijk hieronder waarom Forque genomineerd was voor de AFAS Awards 2016.

Meer informatie

Heeft u vragen over AFAS? Wilt u AFAS Profit nog beter benutten? We kijken graag eens met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op via T:+31(0)85- 27 33 490 of E: info@forque.nl

Arne Bakker

Arne Bakker

Projectmanager

T: +31(0)6- 52 36 71 08
E: a.bakker@forque.nl