Akteproces

Het akteproces is een geïntegreerd proces waarbij uw eigen inrichting leidend is

Bent u ook zoveel administratieve tijd kwijt aan het verwerken van aktes? En worden er aktes gemaakt met veel benoemingen? Wat kan worden gezien als een contract? Dat kan nu anders. Met het akteproces van Forque en CRMconnectors kun je direct tijd besparen!

Akteproces versimpelen

Ingewikkelde documentprocessen zijn tijdrovend. Het akteproces, waarbij nog steeds veel handmatig wordt verwerkt en geprint, is daar een goed voorbeeld van. Het is mogelijk om het akteproces te versimpelen en te moderniseren.

Voordelen

  • Overzicht en monitoring (workflow)
  • Minder handmatige handelingen
  • Meerdere sjablonen mogelijk

Na het invoeren van een wijziging in een contract wordt automatisch gevraagd of er een akte gegenereerd moet worden.

Vrije inrichting of via een workflow

Het Akteproces is een geïntegreerd proces waarbij je eigen inrichting leidend is. Na het invoeren van een contractwijziging via een workflow, wordt automatisch gevraagd of er een akte gegenereerd moet worden. Of je genereert via vrije inrichting meerdere aktes tegelijk op basis van een selectie. Daarnaast kunnen de aktes via een workflow worden aangeboden aan je medewerkers.

Partners: Forque en CRMconnectors

Forque werkt nauw samen met CRMconnectors. CRMconnectors is een specialist in het digitaliseren en stroomlijnen van documentprocessen en het centraal bewaken van huisstijlen. Zij helpen organisaties met het efficiënt verwerken van correspondentie. Met de standaard software Documentgeneratie & Output Software en Archivering Software kunnen vergaande kostenbesparingen en verbeteringen worden gerealiseerd in documentprocessen.

Hoe werkt het?

  1. Mutaties verwerken
  2. Aktes genereren
  3. Aktes verstrekken

Hoe ziet het akteproces eruit?

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Een demo van het Akteproces? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Chris Bakker. senior consultant bij Forque via E: info@forque.nl of T: +31 (0)85- 27 33 490.