forque-icon-batenmanager_100x100BatenManager

Integreert automatisch de verwerking van subsidie(s)

 

Subsidieverwerking is was tijdrovend

Veel controllers van onderwijsinstellingen zullen (h)erkennen dat het verwerken van subsidies een tijdrovend proces is. Hoe fijn zou het zijn als u deze mutaties automatisch kunt verwerken? Dat kan nu met: De BatenManager.

Voordelen

  • Helder inzicht in de te ontvangen subsidiegelden.
  • Integratie met AFAS Profit.
  • Tijdbesparing door automatische verwerking in plaats van handwerk.

Video

Automatisch subsidiebeheer

De BatenManager integreert automatisch de verwerking van subsidiestromen. Met deze app is het niet meer nodig handmatig of via een Excelsheet subsidie saldi te beheren of mutaties te boeken. Dit vergt namelijk behoorlijk wat tijd en komt heel nauwkeurig. Mutaties kunnen eenvoudig worden toegevoegd, bijvoorbeeld door het importeren van een GEFIS-bestand. De BatenManager berekent automatisch de benodigde mutaties in Profit. Indien gewenst transitorisch: verdeeld over meerdere perioden.

Factsheet

Samen met onderwijsinstellingen

De app is ontwikkeld in samenwerking met onderwijsinstellingen, maar kan ook worden gebruikt voor andere subsidiestromen. Met de BatenManager krijgt u meer grip en inzicht in uw subsidiestromen!

Hoe werkt het?

  1. Voeg subsidiestromen toe in de BatenManager.
  2. Verwerk automatisch de resulterende mutaties in de boekhouding.
  3. Letter de betalingen af tegen de openstaande posten.

Abonnement

Een vast bedrag per maand en eenmalig een bedrag voor de inrichting.

Klant

Marion Aarntzen, financiële administratie bij Stichting AK+: “De BatenManager is zeer gebruikersvriendelijk, goed en makkelijk ingericht voor de gebruikers. Ik ben super enthousiast!”

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een demo van de BatenManager of heeft u vragen? Neem dan contact op met Chris Bakker, consultant bij Forque via T: +31 (0)6- 13 15 13 72 of E: c.bakker@forque.nl.

Chris - 300 x 253