Afgelopen maand is Boudewijn Boom gestart als consultant. Hij stelt zich graag voor: Passie voor adviseren, enthousiast, oprecht en doorzettingsvermogen zijn enkele woorden die mij karakteriseren.

Boudewijn BoomIk vind dat problemen aangepakt moeten worden en ben van mening dat je samen bouwt aan efficiency en betere resultaten.  Tijdens mijn studie Business Administration heb ik de vele facetten van het bedrijfsleven van binnen en van buiten leren kennen. Samen met anderen problemen tackelen door middel van mijn kennis van bedrijven, processen en software vind ik geweldig.

Ik krijg energie van positieve resultaten en het vinden van duurzame oplossingen voor problemen. Ik heb er zin in. Tot gauw! 

Boudewijn Boom
“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” 

Bekijk hier de rest van ons team.