Chat with us, powered by LiveChat

Automotive sector

Meer grip op HR-processen in de automotive sector

Automotive

Bij veel bedrijven in de automotive sector is de personeels- administratie structureel overbelast. Daarom worden HR-processen vaak helemaal of gedeeltelijk uitbesteed. Niet nodig, vinden wij. En bovendien: duur. Daarom helpen we jou graag om je personeelsadministratie te vereenvoudigen en onnodige kosten te besparen, zodat je weer grip krijgt op je HR-processen.

Jij profiteert van slimme automatisering

Samen met AFAS Software ontwikkelden we een complete HR-oplossing voor de automotive branche. Samen kijken we precies waar de pijnpunten in jouw organisatie zitten en waar efficiencywinst te halen valt. Is het helder hoe de toekomstige processen moeten lopen? Dan bouwen we die in AFAS Profit en helpen we je om ze te implementeren in je organisatie.

En je haalt het maximale uit bedrijf

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het werken voor importeurs, dealer-, lease- en schadebedrijven. We weten dus dat de automotive een branche is met marginale rendementen. En elke kostenbesparing dus belangrijk is. Dat vraagt een constante focus op de bedrijfsvoering. En daar heb jij de handen voor vrij, dankzij de procesoptimalisatie en slimme automatisering van Forque.

Kom ook naar de Automotive Inspiratie Gebruikerssessie

Ieder jaar organiseren we, samen met AFAS Software, Automotive Inspiratie Gebruikerssessies. Daar ben je meer dan van harte welkom, om samen met onze andere klanten uit de automotive branche, inspiratie op te doen en kennis te delen. Zo komen we samen verder. Interesse? Neem dan contact op.

Renova

“We werkten met een mappenstructuur en aparte systemen voor salaris en HRM. Dat is niet wenselijk voor onderwerpen zoals salaris en verlof. Dat moet centraal opgeslagen zijn. Anders is er een risico op fouten.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.

  Onze klanten

  Diensten

  AFAS Expert

  Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Lees verder →

  Business Intelligence

  Je bedrijfsgegevens analyseert je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je graag met advies, analyses én maatwerk.

  Lees verder →

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)