ICT & Telecom

Alles moet snel. Zeker in de ICT en Telecombranche. Maar hoe houd je dan het overzicht?

Grip op jouw business

Alles moet snel. Zeker in de ICT en Telecombranche. Maar hoe houd je dan het overzicht? Hoe voorkom je dat er van alles gebeurt, maar niemand precies weet wat en wanneer – of waar iets terug te vinden is? Simpel. Met een goed ingericht ERP-systeem. Zodat je bedrijfsprocessen efficiënter kunt maken, en zelfs kunt koppelen en automatiseren.

Wij helpen jou met kiezen, uitvoeren en optimaliseren

Bij Forque kennen we jouw branche. We weten wat er komt kijken bij project- en ordermanagement. Daardoor kunnen we je prima adviseren over het vastleggen van vragen, ticketing en hard- of softwarecontracten. En kunnen we je helpen bij het inrichten en optimaliseren van dossiers, abonnementen, orders en projecten in uw ERP-systeem. Bovendien kunnen we ook ondersteunen bij het implementeren daarvan. Want hoe goed een pakket ook is – een échte oplossing is en blijft altijd een combinatie tussen standaard en maatwerk.

De tools om alles te laten werken

Een ERP-systeem bestaat niet in een vacuüm. Maar je weet ook: koppelingen zijn risico’s. Daarom hebben we die vast voor je weggenomen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van gedegen koppelingen tussen AFAS en incidentsystemen als Zendesk, Freshdesk of Topdesk.

Zit het tegen? Dan staan we meteen paraat

Ook als alles optimaal ingericht is, kan er best eens iets fout lopen. Heb je een probleem? Dan wil je direct antwoorden op je vragen. En die krijg je van ons. Online, via de chat of de klantportal. Of natuurlijk telefonisch.

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Onze klanten

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)