Chat with us, powered by LiveChat

ICT & Telecom

Alles moet snel. Zeker in de ICT en Telecombranche. Maar hoe houdt u dan het overzicht?

Grip op uw business

Alles moet snel. Zeker in de ICT en Telecombranche. Maar hoe houdt u dan het overzicht? Hoe voorkomt u dat er van alles gebeurt, maar niemand precies weet wat en wanneer – of waar iets terug te vinden is? Simpel. Met een goed ingericht ERP-systeem. Zodat u bedrijfsprocessen efficiënter kunt maken, en zelfs kunt koppelen en automatiseren.

Wij helpen u kiezen, uitvoeren en optimaliseren

Bij Forque kennen we uw branche. We weten wat er komt kijken bij project- en ordermanagement. Daardoor kunnen we u prima adviseren over het vastleggen van vragen, ticketing en hard- of softwarecontracten. En kunnen we u helpen bij het inrichten en optimaliseren van dossiers, abonnementen, orders en projecten in uw ERP-systeem. Bovendien kunnen we ook ondersteunen bij het implementeren daarvan. Want hoe goed een pakket ook is – een échte oplossing is en blijft altijd een combinatie tussen standaard en maatwerk.

De tools om alles te laten werken

Een ERP-systeem bestaat niet in een vacuüm. Maar u weet ook: koppelingen zijn risico’s. Daarom hebben we die vast voor u weggenomen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van gedegen koppelingen tussen AFAS en incidentsystemen als Zendesk, Freshdesk of Topdesk.

Zit het tegen? Dan staan we meteen paraat

Ook als alles optimaal ingericht is, kan er best eens iets fout lopen. Heeft u een issue? Dan wilt u direct antwoorden op uw vragen. En die krijgt u van ons. Online, via de chat of de klantportal. Of natuurlijk telefonisch.

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Bekijk hier onze klantverhalen

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder.  

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)