Onderwijs

Kosten besparen en met minder werkdruk door optimale AFAS Software inrichting

AFAS Profit voor scholen: minder werkdruk door verbeterde administratieprocessen

Onderwijsinstellingen zijn altijd aan het schipperen tussen tijd, geld én personeel. Want voor onderwijsinstellingen geldt dat hier geen eindeloze bronnen van zijn. Je krijgt vaak te maken met tekorten die je graag wil oplossen. Dit terwijl je veel tijd kwijt bent aan de administratie. Hoe beter processen aan de achterkant op orde zijn, en tekorten opgelost worden, hoe beter er ingezet kan worden op goed onderwijs. Dit kan samen met de hulp van Forque. Wij helpen je om de stap te zetten naar een betere controle op HR en financiële processen – zodat de werkdruk afneemt. Benieuwd naar hoe het gebruik van AFAS bij jouw onderwijsinstelling het werkplezier verhoogt?

AFAS voor onderwijsinstellingen

Door bureaucratie, regels en wetten zijn veel processen in het onderwijs niet altijd even efficiënt en kosten zo te veel tijd. Dit kan beter. Hoe? Door je processen aan te laten sluiten op je strategie. Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Samen met jou kijken we wie jullie als organisatie willen zijn en bepalen we de procesinrichting die daarbij hoort. Als alles helder is dan bouwen we de processen in AFAS Profit en helpen we je om ze te implementeren in jouw organisatie. Hierdoor is jouw AFAS ervaring volledig afgestemd op jouw organisatie. Hierdoor ben jij minder tijd kwijt aan administratie en verlaag je de werkdruk in het onderwijs.

AFAS-koppelingen voor onderwijsinstellingen 

Onderwijs Qliq Forque

Download hier de 5 stappen voor de meest
ideale AFAS-optimalisatie

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

AFAS Profit voor scholen zorgt voor minder werkdruk en meer werkplezier

Door jouw AFAS ervaring te optimaliseren zorgen we er niet alleen voor dat minder tijd en kosten naar administratieve taken gaan, maar verlaag je ook de werkdruk van je personeel. Door processen te automatiseren hoeven ze minder handelingen uit te voeren en kunnen ze focussen op wat echt belangrijk is. Het investeren in goed onderwijs met aandacht voor de scholieren en studenten. Forque heeft de expertise om al jouw vragen rond het gebruik van AFAS te beantwoorden en er zo voor te zorgen dat jij makkelijk en zonder gedoe je administratie doen.

Blijf voorop lopen met nieuwe technieken

De wereld en het onderwijs blijven altijd veranderen. De laatste jaren is de techniek zo snel vooruitgegaan dat ze techniek die eerder alleen voor grote organisatie waren, nu ook ik het onderwijs toepasbaar zijn en voor resultaat zorgen. Door automatisering en procesoptimalisatie kun jij als onderwijsorganisatie voor blijven lopen en goed onderwijs waarborgen. Hoe we dat doen? Onze klanten kunnen je dat vertellen. Lees eens onze klantverhalen.

Klantverhaal RVKO

Als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. Maak kennis met bijvoorbeeld RVKO.

Jeroen den Hartog – stafmanager Financiën: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Forque. Ze luisteren naar onze wensen, maar geven het ook aan wanneer deze wensen niet zo praktisch zijn. We hebben nu een betrouwbaar systeem dat ons tijdsbesparing oplevert en veel sneller inzicht in de cijfers per school.”

Klantverhaal Dunamare

Meta Bruggink – Beleidsadviseur HR: “We laten het systeem voor ons werken, in plaats van dat wij voor het systeem werken.”

Onze klanten

logo dunamare
Onderwijs Limburgs Voortgezet Onderwijs
Onderwijs SORG
Onderwijs Dynamiek logo
Logo ROC TerAA

Oplossingen van Forque voor onderwijsinstellingen

Forque Base

Heb je een supportvraag? Onze experts staan voor jou klaar. Wist je dat we bij Forque de supportafdeling Forque Base noemen. Waarom? Het is onze thuisbasis. Waar je altijd terecht kunt. 

Lees hier meer over Base

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees hier meer over salarisverwerking

Business Intelligence

Met Business Intelligence kun jij makkelijk data omzetten in bruikbare informatie. Zo krijg je niet alleen inzicht in je processen, maar weet je ook waar knelpunten liggen en efficiëntie verhoogd kan worden. Tactische beslissingen hoef je niet meer te maken op buikgevoel, maar op basis van data.

Lees hier meer over business intelligence

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.

  Diensten

  AFAS Expert

  AFAS Expert

  Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Lees verder →

  Salarisverwerking

  Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

  Lees verder →

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)