Chat with us, powered by LiveChat

Onderwijs

Onderwijsinstellingen krijgen meer eigen regie

Meer zelf doen

Onderwijsinstellingen moeten vaak schipperen. Met tijd én geld. Hoe beter de processen aan de achterkant op orde zijn, hoe beter het is voor het uiteindelijke doel: goed onderwijs. En jouw organisatie kan daarin meer zelf doen dan je wellicht denkt. Zeker als je gebruik maakt van onze kennis van het optimaliseren en automatiseren van organisatieprocessen in het onderwijs. Wij helpen je om de stap te zetten naar een betere controle op administratieve processen – en dus meer eigen regie.

Zo doe je bijvoorbeeld zelf de administratie

Zelf doen is beter. Dat is onze visie op administratieve processen in het onderwijs. Veel onderwijsinstellingen besteden hun administratie nu vaak nog helemaal uit. Dat is duur en onnodig. Veel slimmer is het te kijken wat je zelf kunt doen. En hoe? Daar helpen wij je graag bij.

Dankzij efficiëntere processen die bij je passen

Meer procescontrole tegen lagere kosten? Dat kan. Je processen moeten dan wel passen bij je strategie. Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Dat kunnen we samen bespreken. En vervolgens bepalen we de procesinrichting die daarbij hoort. We brengen de processen in kaart en gaan daarover in gesprek met jouw organisatie. Dat doen we aan de hand van onze waardeketen. Is het helder hoe de toekomstige processen moeten lopen? Dan bouwen we ze, bijvoorbeeld in AFAS Profit en helpen we je om ze samen te implementeren in jouw organisatie.

Pluk de vruchten van nieuwe technieken

De wereld verandert snel. Zo snel dat technieken die jaren geleden alleen voor grote organisaties binnen bereik lagen, nu ook in het onderwijs toepasbaar zijn en tot aansprekende resultaten leiden. Dat kunnen wij je wel vertellen, maar het is beter als onze klanten dat doen. Bekijk daarom ook eens het klantverhaal van Qliq (primair onderwijs) onderaan deze pagina.

Koppelingen speciaal ontwikkeld voor het onderwijs

Onderwijsblogs van Chris

Klik op een titel om de blog te bekijken

Klantverhaal Qliq Primair Onderwijs

Als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden. Maak kennis met bijvoorbeeld Qliq Primair Onderwijs.

Monique Coolen – medewerkster P&O: “Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Lees hier het hele klantverhaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.

Diensten

AFAS Expert

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we je daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken, die weten wat er speelt. Die professionals vind je bij ons. Zo heb jij weer een zorg minder.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)