Chat with us, powered by LiveChat

Onderwijs

Onderwijsinstellingen krijgen meer eigen regie

Meer zelf doen

Onderwijsinstellingen moeten vaak schipperen. Met tijd én geld. Hoe beter u de processen aan de achterkant op orde heeft, hoe beter het is voor het uiteindelijke doel: goed onderwijs. En uw organisatie kan daarin meer zelf doen dan u wellicht denkt. Zeker als u gebruik maakt van onze kennis van het optimaliseren en automatiseren van organisatieprocessen in het onderwijs. Wij helpen u om de stap te zetten naar een betere controle op administratieve processen – en dus meer eigen regie.

Zo doet u bijvoorbeeld zelf de administratie

Zelf doen is beter. Dat is onze visie op administratieve processen in het onderwijs. Veel onderwijsinstellingen besteden hun administratie nu vaak nog helemaal uit. Dat is duur en onnodig. Veel slimmer is het te kijken wat u zelf kunt doen – en hoe dan. Daar helpen wij u graag bij.

Dankzij efficiëntere processen die bij u passen

Meer procescontrole tegen lagere kosten? Dat kan. Uw processen moeten dan wel passen bij uw strategie. Wie wilt u zijn? Wat wilt u bereiken?
Dat kunnen we samen bespreken. En vervolgens bepalen we de procesinrichting die daarbij hoort. We brengen uw processen in kaart en gaan daarover in gesprek met uw organisatie. Dat doen we aan de hand van onze waardeketen . Is helder hoe de toekomstige processen moeten lopen?
Dan bouwen we ze, bijvoorbeeld in AFAS Profit en helpen we u om ze samen te implementeren in uw organisatie.

Pluk de vruchten van nieuwe technieken

De wereld verandert snel. Zo snel dat technieken die jaren geleden alleen voor grote organisaties binnen bereik lagen, nu ook in het onderwijs toepasbaar zijn en tot aansprekende resultaten leiden. Dat kunnen wij u wel vertellen, maar het is beter als onze klanten dat doen.

Koppelingen speciaal ontwikkeld voor het onderwijs

Onderwijsblogs van Chris

Klik op een titel om de blog te bekijken

Klantverhaal Qliq Primair Onderwijs

Als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden. Maak kennis met bijvoorbeeld Qliq Primair Onderwijs.

Monique Coolen – medewerkster P&O: “Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Lees hier het hele klantverhaal

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)