Onderwijs

Onderwijsinstellingen krijgen meer eigen regie

Meer zelf doen

Onderwijsinstellingen moeten vaak schipperen. Met tijd én geld. Hoe beter de processen aan de achterkant op orde zijn, hoe beter het is voor het uiteindelijke doel: goed onderwijs. En jouw organisatie kan daarin meer zelf doen dan je wellicht denkt. Zeker als je gebruik maakt van onze kennis van het optimaliseren en automatiseren van organisatieprocessen in het onderwijs. Wij helpen je om de stap te zetten naar een betere controle op administratieve processen – en dus meer eigen regie.

Zo doe je bijvoorbeeld zelf de administratie

Zelf doen is beter. Dat is onze visie op administratieve processen in het onderwijs. Veel onderwijsinstellingen besteden hun administratie nu vaak nog helemaal uit. Dat is duur en onnodig. Veel slimmer is het te kijken wat je zelf kunt doen. En hoe? Daar helpen wij je graag bij.

Dankzij efficiëntere processen die bij je passen

Meer procescontrole tegen lagere kosten? Dat kan. Je processen moeten dan wel passen bij je strategie. Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Dat kunnen we samen bespreken. En vervolgens bepalen we de procesinrichting die daarbij hoort. We brengen de processen in kaart en gaan daarover in gesprek met jouw organisatie. Dat doen we aan de hand van onze waardeketen. Is het helder hoe de toekomstige processen moeten lopen? Dan bouwen we ze, bijvoorbeeld in AFAS Profit en helpen we je om ze samen te implementeren in jouw organisatie.

Pluk de vruchten van nieuwe technieken

De wereld verandert snel. Zo snel dat technieken die jaren geleden alleen voor grote organisaties binnen bereik lagen, nu ook in het onderwijs toepasbaar zijn en tot aansprekende resultaten leiden. Dat kunnen wij je wel vertellen, maar het is beter als onze klanten dat doen. Bekijk daarom ook eens het klantverhaal van Qliq (primair onderwijs) onderaan deze pagina.

Koppelingen ontwikkeld voor het onderwijs

Klantverhaal RVKO

Als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. Maak kennis met bijvoorbeeld RVKO.

Jeroen den Hartog – stafmanager Financiën: “We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Forque. Ze luisteren naar onze wensen, maar geven het ook aan wanneer deze wensen niet zo praktisch zijn. We hebben nu een betrouwbaar systeem dat ons tijdsbesparing oplevert en veel sneller inzicht in de cijfers per school.”

Klantverhaal Qliq Primair Onderwijs

Monique Coolen – medewerkster P&O: “Forque weet precies hoe ze je als organisatie kunnen helpen. We zijn dan ook zeer tevreden over de processen en het heeft ons veel tijdsbesparingen gebracht.”

Onze klanten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.

  Diensten

  AFAS Expert

  Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Lees verder →

  Salarisverwerking

  Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

  Lees verder →

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)