Service & Onderhoud

Bespaar tijd en geld door AFAS te automatiseren 

Profiteer van slimme en gebruiksvriendelijke automatisering

Complexe projecten, kleine marges en een groeiend tekort aan personeel zijn de belangrijkste uitdagingen voor service- en onderhoudsbedrijven. Reden genoeg dus om te profiteren van slimme en gebruiksvriendelijke automatisering. Dat begrijpen we bij Forque. Daarom zijn we twee jaar geleden een partnership aangegaan met Relyon en wisselen we kennis uit over de mogelijkheden voor onze gezamenlijke klanten. Wij spreken de taal van deze branche, hebben de kennis van het gehele proces (van order tot aan uitvoer) en hebben korte lijnen met onze partners.

En je haalt het maximale uit je bedrijf

We weten uit ervaring dat in jouw branche elke kostenbesparing, de flexibiliteit (24/7) en de steeds hogere eisen van de klant tellen. En dat dat vraagt om een constante focus op de bedrijfsvoering. Daar heb jij de handen voor vrij, dankzij de experts van Forque en de software van AFAS en Relyon.

Je krijgt meer grip op je processen

Goed gereedschap is nog niet de hele oplossing. Om optimaal te profiteren van automatisering, moeten ook jouw processen zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. We kijken graag samen waar winst te halen valt. Hebben we helder hoe de toekomstige processen moeten lopen? Dan implementeren we die in jouw ERP- en Servicemanagementsysteem. Of dat nou in de uitvoering, in de planning of op de afdeling werkvoorbereiding is. Je klanten willen betalen voor goede service en aantoonbare meerwaarde waarmee ze kosten besparen. En jij wil je marges vergroten in een concurrerende markt, waarbij termen als first time fix, reiskostenbesparing en het werven van de juiste collega’s je als muziek in de oren klinken.

Om dit te realiseren kun je denken aan een portal voor je klanten, waar ze een servicemelding kunnen doen, kunnen inzien wat de status is van hun melding en rapportages kunnen vinden over de machines. Zou het niet fijn zijn als de monteur al op de stoep staat voordat de klant aan de telefoon hangt? Met de hedendaagse technologie en het verrijken van elk product met een chip, is dit al mogelijk. Samen zetten we graag de stip aan de horizon en delen we onze kennis met jou om je marges te vergroten en blijvende meerwaarde te bieden voor je klanten.

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Onze klanten

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS-expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

      (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)