Chat with us, powered by LiveChat

Service & Onderhoud

U bespaart tijd en geld 

Profiteer van slimme en gebruiksvriendelijke automatisering

Complexe projecten, kleine marges en een groeiend tekort aan personeel zijn de belangrijkste uitdagingen voor service- en onderhoudsbedrijven. Reden genoeg dus om te profiteren van slimme en gebruiksvriendelijke automatisering. Dat begrijpen we bij Forque. Daarom zijn we 2 jaar geleden een partnership aangegaan met Relyon en wisselen we kennis uit over de mogelijkheden voor onze gezamenlijke klanten. Wij spreken de taal van deze branche, hebben de kennis van het gehele proces (van order tot aan uitvoer) en hebben korte lijnen met onze partners.

U krijgt meer grip op uw processen

Goed gereedschap is nog niet de hele oplossing. Om optimaal te profiteren van automatisering, moeten ook uw processen zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. We kijken graag samen met u waar winst te boeken is. Hebben we helder hoe de toekomstige processen moeten lopen? Dan implementeren we die in uw ERP- en Servicemanagementsysteem. Of dat nou in de uitvoering, in de planning of op de afdeling werkvoorbereiding is. Uw klanten willen betalen voor goede service en aantoonbare meerwaarde waarmee ze kosten besparen. En u wilt uw marges vergroten in een concurrerende markt, waarbij termen als first time fix, reiskostenbesparing en het werven van de juiste collega’s u als muziek in de oren klinken.

Om dit te realiseren kunt u denken aan een portal voor uw klanten, waar ze een servicemelding kunnen doen, kunnen inzien wat de status is van hun melding en rapportages kunnen vinden over de machines. Zou het niet fijn zijn als de monteur al op de stoep staat voordat uw klant aan de telefoon hangt? Met de hedendaagse technologie en het verrijken van elk product met een chip, is dit al mogelijk. Samen zetten we graag de stip aan de horizon en delen we onze kennis met u om uw marges te vergroten en blijvende meerwaarde te bieden voor uw klanten.

En u haalt het maximale uit uw bedrijf

We weten uit ervaring dat in uw branche elke kostenbesparing, de flexibiliteit (24/7) en de steeds hogere eisen van de klant tellen. En dat dat vraagt om een constante focus op de bedrijfsvoering. Daar heeft u de handen voor vrij, dankzij de experts van Forque en de software van AFAS en Relyon.

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Bekijk hier onze klantverhalen

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder. 

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)