Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke dienstverlening

Grip op processen en projecten

Bedrijfsprocessen moeten op orde zijn

Of u nou brood bakt of zorg verleent – uw bedrijfsprocessen moeten op orde zijn. Anders kost het u tijd en geld. Daarom is het van belang om grip te houden op de administratie bijvoorbeeld rondom projecten, klantadministratie, HRM/Payroll, voorraadbeheer en de financiën. . Dat past bij een organisatie die professionele diensten aanbiedt. En dat is precies waar Forque u bij kan helpen.

Kennis en techniek helpen u focussen

We hebben de kennis, het inzicht en de ervaring om samen met u uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. En we hebben de techniek om die processen vervolgens verregaand te digitaliseren en te automatiseren. Dat geeft uw mensen de ruimte om te doen waar ze goed in zijn: het bieden van hoogstaande dienstverlening aan uw klanten.

Inzicht waar u op kunt sturen

In die dienstverlening is goed projectmanagement vaak van levensbelang. En dat gaat nou eenmaal het beste op basis van actuele én juiste stuurinformatie. Zodat u altijd weet hoe productief uw mensen zijn, hoe uw inkoop zich verhoudt tot de verkoop, en of de juiste collega’s wel op de juiste positie zitten. Die informatie boven water krijgen is de kunst. Wij doen dat door middel van koppelingen tussen systemen en de denkkracht van Business Intelligence.

Meer weten?

We willen niet opscheppen, maar we weten waar we het over hebben. Daarom geven we zelf het goede voorbeeld. We maken optimaal gebruik van AFAS Software en planningssyteem Timewax en doen niet anders dan uren schrijven, plannen en bewaken. Wilt uw weten wat we vanuit die ervaring voor kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op. 

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Bekijk hier onze klantverhalen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Meld u dan hier aan en laat uw e-mail adres achter.

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder. 

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)