AFAS oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Krijg grip op processen en projecten met de koppelingen van Forque

Bedrijfsprocessen moeten op orde zijn

Of je nou brood bakt of zorg verleent – je bedrijfsprocessen moeten op orde zijn. Anders kost het je tijd en geld. Daarom is het van belang om grip te houden op de administratie bijvoorbeeld rondom projecten, klantadministratie, HRM/Payroll, voorraadbeheer en de financiën. Dat past bij een organisatie die professionele diensten aanbiedt. En dat is precies waar Forque jou bij kan helpen.

Kennis en techniek helpen je focussen

We hebben de kennis, het inzicht en de ervaring om samen met jou, jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. En we hebben de techniek om die processen vervolgens verregaand te digitaliseren en te automatiseren. Dat geeft jouw mensen de ruimte om te doen waar ze goed in zijn: het bieden van hoogstaande dienstverlening aan jouw klanten.

Inzicht waar je op kunt sturen

In die dienstverlening is goed projectmanagement vaak van levensbelang. En dat gaat nou eenmaal het beste op basis van actuele én juiste stuurinformatie. Zodat je altijd weet hoe productief je mensen zijn, hoe de inkoop zich verhoudt tot de verkoop, en of de juiste collega’s wel op de juiste positie zitten. Die informatie boven water krijgen is de kunst. Wij doen dat door middel van koppelingen tussen systemen en de denkkracht van Business Intelligence.

Meer weten?

We willen niet opscheppen, maar we weten waar we het over hebben. Daarom geven we zelf het goede voorbeeld. We maken optimaal gebruik van AFAS Software en planningssyteem Timewax en doen niet anders dan uren schrijven, plannen en bewaken. Wil je weten wat we vanuit die ervaring voor kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons op. 

Klanten

Organisaties hebben te maken met (nieuwe) strategieën voor de toekomst, maatschappelijke ontwikkelingen, resultaatverplichtingen, verandering in bedrijfsvoering en innovaties. En laat ons nou nét in dat soort vraagstukken gespecialiseerd zijn! En als we iets belangrijk vinden, dan is het wel dat onze klanten tevreden zijn. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan en laat je e-mail adres achter.

  Diensten

  AFAS Expert

  Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  Lees verder →

  Salarisverwerking

  Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

  Lees verder →

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)