Business Intelligence

Snel en eenvoudig overzicht van data uit verschillende systemen

Advies, analyses en maatwerk

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met dashboards gemaakt in Microsoft Power BI. BI staat voor business intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt je om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je graag met advies, standaardanalyses én maatwerk.

Voordelen

 • Inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
 • Koppeling met verschillende systemen
 • Microsoft Power BI is laagdrempelig en gebruikersvriendelijk
 • Met 1 druk op de knop rapportages, dashboards, grafieken en kaarten

Makkelijk en snel inzicht in je bedrijfsprestaties en processen …

Met business intelligence zet je data makkelijk en snel om in bruikbare informatie. Zo krijg je gedetailleerde informatie over de prestaties en de processen van je organisatie. En je hoeft tactische en strategische beslissingen dus niet meer alleen te baseren op buikgevoel. BI-software analyseert data uit (verschillende) systemen en presenteert de uitkomsten in rapportages, dashboards, grafieken en kaarten.

… dankzij advies, analyses en maatwerk van onze BI-specialisten

Onze specialisten adviseren je graag en goed op het gebied van business intelligence. Ze hebben ervaring in verschillende branches en kennis van de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen. Ze hebben al een aantal basisanalyses gebouwd op basis van AFAS Profit die je direct kunt gebruiken. En heb je (extra) specifieke inzichten nodig? Dan kun je ook voor maatwerk bij ons terecht.

… zelfs als je meerdere systemen gebruikt

Heb jij je gegevens in meerdere systemen vastliggen en wil je die graag met elkaar combineren? Geen punt. Met ons koppelplatform zorgen wij ervoor dat je ook dán gebruik kunt maken van Power BI. We zorgen daarbij voor een gestructureerd datawarehouse zodat je het maximale kunt halen uit je data.

Klantverhaal SushiPoint

‘Ik zie nu in één keer het rendement van onze winkels.’

 • Branche: afhaal- en bezorgservice
 • 27 locaties door heel Nederland
 • Opgericht in 2010
 • Softwaregebruik: Microsoft Power BI 
 • Interview met: Bas van Wijngaarden, Financial Office Manager

Onze klanten

Meer weten?

Wil je meer weten over business intelligence? Wil je eens sparren over de mogelijkheden van Microsoft Power BI? Of hoe je verschillende gegevens kan koppelen en presenteren? Neem dan contact met ons op via T: +31(0)85- 89 02 092 .

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

   (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)