Download de whitepaper over Business Intelligence

Data combineren uit verschillende systemen

Op elk moment van de dag zien hoe effectief de afdeling support is? Strategische HR-keuzes maken door de verzuimcijfers. Of een forecast over de verkoop van een product: dat is business intelligence in optima forma. Je zet data makkelijk en snel om in waardevolle informatie. Gepresenteerd met details over de prestaties en processen van je organisatie of afdeling.

BI en wat het echt oplevert

Timon Pool, expert in business intelligence en gespecialiseerd in Microsoft Power BI, schreef een whitepaper waarin hij uitlegt wat business intelligence (BI) is en wanneer het echt wat oplevert. Mét concrete voorbeelden van hoe je BI in je eigen bedrijf kunt gebruiken.

Vul je gegevens in en ontvang de whitepaper

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 • 06-12345678
 • Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Meer weten?

Wil je meer weten over business intelligence? Wil je eens sparren met Timon, expert in Microsoft Power BI? Of heb je vragen over de mogelijkheden van dashboards en rapportages?

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is. 

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)