De gouden regels van HR-automatisering

Meer advies, minder administratie

Een steeds meer adviserende rol. En minder handmatig administratief inklopwerk. Dat is hoe HR zich ontwikkelt, dankzij de automatisering van veel administratieve processen. De voordelen daarvan zijn groot voor de organisatie. En toch hikken veel bedrijven er tegenaan.

Verandering is eng

Begrijpelijk, volgens Niels Rikkink, projectmanager bij Forque: ‘Verandering is eng. Dus wordt het vaak vooruitgeschoven. Maar dan moet je later een veel grotere inhaalslag maken. En dat is nog enger.’ Vier tips waarmee je wél direct aan de slag kunt.

Van een expert in HRM/Payroll

Niels Rikkink is expert in HRM/Payroll en gespecialiseerd in AFAS Software. Hij schreef een whitepaper waarin hij 4 tips geeft waarmee je direct aan de slag kunt. 

De vier golden rules van HR-automatisering

Niels Rikkink is expert in HRM/Payroll en gespecialiseerd in AFAS Software. Hij schreef een whitepaper waarin hij uitlegt hoe je HR-automatisering realiseert en wat het echt oplevert, mét concrete voorbeelden. 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over HRM/Payroll? Wil je gewoon eens sparren met Niels Rikkink, projectmanager? Of heb je vragen over de mogelijkheden met AFAS Software? 

Diensten

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

    (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)