Chat with us, powered by LiveChat

AFAS Expert

Benut onze kennis voor jouw organisatie

Forque dé AFAS specialist voor ondersteuning, inrichting of gebruikersgemak

Je wil natuurlijk het maximale uit je AFAS-inrichting halen. En als AFAS- experts helpen we je daar graag bij. Van implementatie tot integratie en de inrichting van je workflows. Dus zoek je advies over AFAS Profit. Of kun je een paar extra handen wel gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om AFAS-ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting.

Vind de tijd voor optimalisatie …

Het valt niet altijd mee om tijd en ruimte te vinden om je dagelijkse processen te optimaliseren. Er is immers altijd wel iets dat belangrijker lijkt. Je afdelingen, je bedrijf én de markt veranderen snel – en de concurrentie zit ook niet stil. Dat is dan ook precies waarom je op ieder moment wil weten hoe je organisatie presteert en waar je eventueel kunt optimaliseren. Reden te meer om een goede gids in te vliegen, die wél tijd heeft voor optimalisatie – en er bovendien ervaring mee heeft.

Lees hier meer over onze klantverhalen…

… met dé kennispartner van AFAS

Kennis van jouw branche combineren we met onze kennis van AFAS. Niet voor niets zijn we gecertificeerd AFAS Expert. Dat betekent dat we partner van AFAS zijn, nauw met AFAS samenwerken, en met gedegen kennis van het product aanvullende diensten leveren. AFAS kent voor ons geen geheimen. Onze consultants hebben stuk voor stuk een eigen expertise binnen AFAS Profit. Daardoor kunnen we zorgen voor efficiënt ingerichte software, die administratief werk en onnodige handelingen vermindert binnen uw organisatie. Zo laten onze consultants jouw interne processen en de software samenvallen.

… in productieve samenspraak

Als je een consultant zoekt die je komt vertellen hoe het moet, moet je niet bij ons zijn. Want wij geloven: wij brengen kennis mee – en jij ook. En alleen als we het sámen doen, leidt dat tot blijvend resultaat. Daarom is de eerste voorwaarde altijd een goed persoonlijk contact.

Samenwerken met Forque heeft de volgende voordelen:

  • Een eigen support afdeling vol AFAS Experts
  • Een ervaren team, op alle onderdelen van AFAS Profit
  • Kennis van AFAS Profit én van andere partners van AFAS
  • Procesoptimalisatie als uitgangspunt
  • Onze eigen ontwikkelafdeling

Neem contact met mij op

Meer weten?

Heb jij een workflow die verbeterd kan worden? Behoefte om te sparren over optimalisatie, of gewoon snel ondersteuning nodig?
Neem dan contact met ons op.

Diensten

Procesoptimalisatie

Een effectievere en efficiëntere afdeling en organisatie met werkplezier. Dat is wat procesoptimalisatie jou oplevert. En dat is precies waar we bij Forque voor staan. Kernwoorden daarbij zijn: helicopterview én een pragmatische insteek.

Lees verder →

Business Intelligence

Je bedrijfsgegevens analyseer je makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. Het helpt om snel goede gefundeerde beslissingen te nemen. De BI-experts van Forque helpen je graag met advies, analyses én maatwerk.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)