Chat with us, powered by LiveChat

Business Intelligence

Snel en eenvoudig overzicht van uw data uit verschillende systemen

Advies, analyses en maatwerk

Uw bedrijfsgegevens analyseert u makkelijk en snel met de inzet van Microsoft Power BI. BI staat voor Business Intelligence, en dat is niet voor niets. Het helpt u om snel goed gefundeerde beslissingen te nemen. En de BI-experts van Forque helpen u graag met advies, standaardanalyses én maatwerk.

Makkelijk en snel inzicht in uw bedrijfsprestaties en processen …

Met Business Intelligence (BI) zet u data makkelijk en snel om in bruikbare informatie. Zo krijgt u gedetailleerde informatie over de prestaties en de processen van uw organisatie. En u hoeft tactische en strategische beslissingen dus niet meer alleen te baseren op buikgevoel. BI-software analyseert data uit (verschillende) systemen en presenteert de uitkomsten in rapportages, dashboards, grafieken en kaarten.

Klantverhaal SushiPoint

‘Ik zie nu in één keer het rendement van onze winkels.’

  • Branche: afhaal- en bezorgservice
  • 27 locaties door heel Nederland
  • Opgericht in 2010
  • Softwaregebruik: Microsoft Power BI 
  • Interview met: Bas van Wijngaarden, Financial Office Manager

… dankzij advies, analyses en maatwerk van de Forque BI-specialisten

Onze specialisten adviseren u graag en goed op het gebied van BI. Ze hebben ervaring in verschillende branches en kennis van de meest uiteenlopende bedrijfsprocessen. Ze hebben al een aantal basisanalyses gebouwd op basis van AFAS Profit die u direct kunt gebruiken. En heeft u extra specifieke inzichten nodig? Dan kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht.

… zelfs als u meerdere systemen gebruikt

Heeft u uw gegevens in meerdere systemen vastliggen en wilt u die graag met elkaar combineren? Geen punt. Met ons koppelplatform zorgen wij ervoor dat u ook dan gebruik kunt maken van Power BI.

Voordelen

  • Inzicht in bedrijfsprocessen, functies en functionaliteiten.
  • Koppeling met verschillende systemen
  • Microsoft Power BI is laagdrempelig en gebruikersvriendelijk
  • Met 1 druk op de knop rapportages, dashboards, grafieken en kaarten

Meer weten?

Wilt u meer weten over Business Intelligence? Wilt u een sparren over de mogelijkheden hoe u verschillende gegevens kan koppelen en presenteren? Neem dan contact met ons op via T:+31(0)85- 89 02 092 . 

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om een professional. Die weten wat er speelt. Die expert vindt u bij Forque. Zo heeft u een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)