Functioneel Beheer binnen AFAS

Forque staat voor je klaar!

Heb jij onvoldoende tijd tot je beschikking om het Functioneel Beheer van AFAS zelf te doen? Dat is iets wat we vaak ervaren bij Forque. Een andere uitdaging zit heel vaak in het up-to-date houden van het kennisniveau. AFAS blijft continu ontwikkelen, wat op zijn beurt ook impact heeft op het functioneel beheer van de applicatie. Continuïteit is voor elke organisatie belangrijk. Het is een hele geruststelling om te weten dat je software doet wat het moet doen en geen zwakke plekken vertoont. En hoe fijn als je hier zelf geen omkijken meer naar hebt en altijd een hulplijn binnen handbereik hebt?

Dat kan door je Functioneel Beheer onder te brengen bij Forque! We vertellen je graag meer over hoe wij jou volledig ontzorgen…

Gegarandeerd zekerheid met Functioneel Beheer

Wat heb je aan het uitbesteden van je Functioneel Beheer? Een groot voordeel is dat je Functioneel Beheer er niet naast hoeft te doen. Het is niet langer een extra taak voor iemand die het al zo druk heeft. Zo kan iedereen doen waar hij of zij goed in is! En niet geheel onbelangrijk: er is iemand verantwoordelijk om mee te denken en advies te geven over jullie AFAS-omgeving!

Wat doen de Functioneel Beheerders van Forque?

Een Functioneel Beheerder is verantwoordelijk voor het beheer van applicaties binnen jouw organisatie. Met een Functioneel Beheerder ben je gegarandeerd van antwoorden op al je gebruikersvragen, hij of zij zorgt ervoor dat het functioneren van jouw informatiesysteem in orde blijft.

Voordelen van Functioneel Beheer:

 • Je bent altijd verzekerd van goed onderhoud binnen AFAS;
 • Je software sluit beter aan bij je dagelijkse processen;
 • Je voorkomt onnodige uitgaven aan nieuwe software;
 • Advies gericht op jouw AFAS Profit inrichting.
Forque

Structurele werkzaamheden Functioneel Beheer

Wanneer je je Functioneel Beheer bij ons onderbrengt, voeren wij een aantal werkzaamheden structureel voor jouw organisatie uit. Jouw back-office hoeft hier dan dus niet meer naar om te kijken! Op basis van 2 dagen per maand op locatie, zullen we de volgende werkzaamheden voor je oppakken:

 • Het onderhouden van de bestaande AFAS Profit inrichting;
 • Het onderhouden van de InSite (en OutSite) inrichting;
 • Autorisatie en organigram aanpassingen;
 • Kleine aanpassingen in rapporten;
 • Onderhouden van signalen.

Functioneel Beheer is inclusief:

#1: Forque Base

Wanneer je Functioneel Beheerder niet bereikbaar is, heb je een hulplijn die beschikbaar is tijdens kantooruren: Forque Base. Dit is onze hulplijn voor businessconsultancy op afstand. Zo heb je altijd de zekerheid dat je direct antwoord op al je vragen krijgt. Hierdoor kom je nooit voor onvoorziene problemen of uitdagingen te staan.

#2: Beheercoördinator

Wanneer je een proces bepaald en ingericht hebt, is het van belang om het proces te blijven optimaliseren. Hierbij helpt een Functioneel Beheer-coördinator om je processen te borgen en optimaliseren.

Meer weten?

Ben jij toe aan volledige ontzorging? Wil jij de zekerheid hebben dat AFAS Software doet wat het moet doen? Besteed dan je Functioneel Beheer uit bij Forque! Vraag vrijblijvend een offerte aan, we helpen je graag verder!

Diensten

AFAS Expert

AFAS Expert

Hulp nodig bij de inrichting van AFAS Profit? Of kun je simpelweg wel wat ondersteuning gebruiken? Wij zijn er als AFAS-expert voor jou! Van implementatie, optimalisatie tot support. Dus wil je AFAS Profit optimaal benutten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder →

Salarisverwerking

Je salarisverwerking volledig uitbesteden? Of een hulplijn als back-up? Kortom ondersteuning op maat bij de salarisadministratie. Dat vraagt om een professional die weet wat er speelt. Die expert vind je bij ons. Zo heb jij een zorg minder en kan je organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

  (Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)