Chat with us, powered by LiveChat

HRM/Payroll

HR-processen optimaliseren door optimaal gebruik van AFAS

Optimaal profiteren van automatisering 

De sleutel tot verandering en verbetering in HR-processen wordt vaak, terecht, gezocht in automatisering. Toch zijn er nog veel organisaties die niet optimaal van deze automatisering profiteren, ondanks dat zij het juiste gereedschap al in huis hebben. Het probleem vaak dat het  gereedschap, de software, meer kan dan u van op de hoogte bent. Gelukkig is Forque er om te helpen.

Minder administratieve handelingen, meer resultaat …

Door bij de bron te registreren, zorgt u voor minder administratieve handelingen. Vanuit deze gedachte is de software van AFAS ontworpen. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Toch merken wij vaak dat organisaties niet alles uit de software weten te halen, waardoor HR-medewerkers onnodig tijd kwijt zijn aan administratieve processen die eenvoudig geautomatiseerd of geoptimaliseerd kunnen worden. Met onze oplossingen bespaart u niet alleen moeite, maar ook kostbare tijd en wordt het werk weer een stuk aangenamer.

Klantverhaal Carpetright

  • Specialist in vloeren, raamdecoratie en traprenovatie
  • 92 winkels in Nederland en 23 in België
  • Opgericht in 1988 in het Verenigd Koninkrijk 
  • Softwaregebruik: AFAS Software
  • Interview met: Marina Bouhuijzen (HR Business Partner)

… dankzij advies, analyses en maatwerk van onze specialisten

Wij zijn dé partner als het gaat om AFAS, onze specialisten kennen de software als de binnenkant van hun broekzak. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met het inrichten en optimaliseren van HR-processen. Wat de wensen dus ook mogen zijn, Forque staat voor u klaar.

… en u hebt het benodigde gereedschap al in huis!

Meer gereedschap dan de software van AFAS heb je niet nodig. Kennis en ervaring daar helpt Forque u mee. Het belangrijkste in dit proces? Dat is persoonlijk contact, en het feit dat we het sámen doen. Alleen dan komen we tot blijvende resultaten.

Voordelen

  • Efficiëntere afdeling en/of organisatie
  • Werkplezier vergroten
  • Samenwerken met professionele specialisten

Meer weten?

Wilt u meer weten over HRM/Payroll? Wilt u ontdekken welke HR-processen er bij uw organisatie efficiënter kunnen?
Neem dan contact met ons op via onderstaande button, of bel T: +31(0)85- 89 02 091

Diensten

AFAS Expert

U wilt natuurlijk het maximale uit uw AFAS inrichting halen. Als AFAS experts helpen we u daar graag bij. Of het nou gaat om AFAS ondersteuning, gebruikersgemak of procesinrichting. 

Lees verder →

Salarisverwerking

Uw salarisverwerking uitbesteden? Dat vraagt om professionals met kennis van zaken. Die weten wat er speelt. Die professionals vindt u bij ons. Zo heeft u weer een zorg minder. En kan uw organisatie doen waar hij goed in is.

Lees verder →

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)

(Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid)